Warning: strpos(): Offset not contained in string in /var/www/www.anderlecht-online.be/purplespirit.php on line 131

Warning: strpos(): Offset not contained in string in /var/www/www.anderlecht-online.be/purplespirit.php on line 131
Anderlecht Online - Boucaut fluit Charleroi-Anderlecht (PurpleSpirit: 6-4-2018 13:46) - Boucaut fluit Charleroi-Anderlecht

Boucaut fluit Charleroi-Anderlecht

6-4-2018 13:46:6 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Charleroi-Anderlecht vrijdag zal geleid worden door scheidsrechter Boucaut.De wedstrijd gaat door vanavond vrijdag 6 april om 20u30. ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Charleroi ontvangt Anderlecht met nieuwe grasmat (05-04-2018)
Het Stade du Pays ligt er vandaag nog bij als een werf, maar morgen spelen Anderlecht en Charleroi tegen elkaar. De Carolo's zijn volop bezig met het aanleggen van een nieuwe grasmat. Morgenochtend moeten de werken klaar zijn.
>> Lees verder

Nog geen Deschacht tegen Charleroi (05-04-2018)
Olivier Deschacht is opnieuw opgenomen in de A-kern, maar de wedstrijd tegen Charleroi morgen, komt nog te vroeg. Dat zei Hein Vanhaezebrouck op zijn persconferentie deze middag:  "Conditioneel is hij er nog niet klaar voor".
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.