Race tegen de klok in Charleroi

6-4-2018 13:40:6 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

In Charleroi leggen ze in allerijl een nieuwe grasmat. Dinsdagavond pas werd vastgesteld dat de oude mat om een nog onverklaarbare reden onbespeelbaar geworden was. Vrijdagavond al komt Anderlecht op bezoek.Charleroi ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Charleroi ontvangt Anderlecht met nieuwe grasmat (05-04-2018)
Het Stade du Pays ligt er vandaag nog bij als een werf, maar morgen spelen Anderlecht en Charleroi tegen elkaar. De Carolo's zijn volop bezig met het aanleggen van een nieuwe grasmat. Morgenochtend moeten de werken klaar zijn.
>> Lees verder

Nog geen Deschacht tegen Charleroi (05-04-2018)
Olivier Deschacht is opnieuw opgenomen in de A-kern, maar de wedstrijd tegen Charleroi morgen, komt nog te vroeg. Dat zei Hein Vanhaezebrouck op zijn persconferentie deze middag:  "Conditioneel is hij er nog niet klaar voor".
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Charleroi - Anderlecht (06-04-2018)
Anderlecht trapt vanavond de tweede speeldag van Play-Off 1 op gang met een uitwedstrijd bij Charleroi. Kan paars-wit zich herpakken na de nederlaag op de openingsspeeldag? Makkelijk wordt het alleszins niet. In de reguliere competitie haalde Anderlecht nul op zes tegen de Carolo's.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.