Onbegrijpelijk greep videoref niet in op Anderlecht

3-4-2018 10:41:3 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Club Brugge kreeg hulp van de videoref bij de strafschopfase van Ruud Vormer. Daardoor pakte Club in blessuretijd alsnog de drie punten. De fase werd niet gezien door Lawrence Visser. Anderlecht daarentegen ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Boucaut fluit tweede play-off duel (04-04-2018)
Alexandre Boucaut is aangeduid als scheidsrechter voor het tweede play-off duel van komende vrijdag. Anderlecht verplaatst zich dan naar Sporting Charleroi, waar het absoluut moet winnen met het oog op de tweede plaats. Lawrence Visser zal als vierde ref fungeren.
>> Lees verder

Deschacht opnieuw in de A-kern (04-04-2018)
Olivier Deschacht wordt opnieuw opgenomen in de A-kern. Na een verblijf van zes weken bij de beloften, zal de verdediger vandaag weer zijn opwachting maken bij de training van de eerste ploeg. Het blijft echter afwachten of Hein Vanhaezebrouck nog op de verdediger rekent.
>> Lees verder

Akkoord met Eupen over Hendrik Van Crombrugge (04-04-2018)
Hendrik Van Crombrugge is bijna van Anderlecht. De keeper heeft een persoonlijk akkoord met paars-wit en ook zijn club Eupen kwam tot een overeenkomst met de Brusselaars. De laatste details moeten echter nog worden afgehandeld alvorens de deal officieel kan worden aangekondigd.
>> Lees verder

Nog wachten op Onyekuru, Najar en Kara (04-04-2018)
Andy Najar zal niet aantreden tegen Charleroi en Brugge. Ook de wedstrijd tegen Standard komt naar alle waarschijnlijkheid te vroeg. De medische staf wil een herval absoluut vermijden.
>> Lees verder

Het DNA van RSCA volgens 'PurpleP' (38) (04-04-2018)
De eerste playoff match ging verloren; de titel wordt moeilijk. Laten we dan maar even terug grijpen naar een paar mooiere momenten: deze week delen we de belevingen van PurpleP. De antwoorden op de derde vraag zijn nu ook verzameld in een tagcloud. Als echte club-iconen noemde u vooral: Zetterberg, Rensenbrink, Kompany en Van Himst.
>> Lees verder

U21 zetten zegereeks voort in Genk (03-04-2018)
De U21 van Anderlecht hebben hun tiende wedstrijd in de play-offs met 1-3 gewonnen in Genk. Milan Corryn en Osman Bukari (foto) maakten nog voor de rust een 1-0-achterstand ongedaan. Na de pauze scoorde Bukari zijn tweede van de avond.
>> Lees verder

U21 treffen Club Brugge in halve finale Beker van België (03-04-2018)
De halve finales van de Beker van België voor U21 zijn bekend. Anderlecht zal het op 16 april om 19.30 uur opnemen tegen Club Brugge. Paars-wit speelt thuis, maar de locatie (Neerpede, Denderleeuw of Tubeke) ligt nog niet vast.
>> Lees verder

Opinie: Hein is God niet (03-04-2018)

Vandaag is het exact een half jaar geleden dat Hein Vanhaezebrouck werd voorgesteld als coach van Anderlecht. Een succesverhaal is het nog niet geworden. Toegegeven, de omstandigheden waren ver van gunstig. Maar ook Vanhaezebrouck zelf heeft als coach nog niet zijn meerwaarde kunnen bewijzen.


>> Lees verder

Driejarig contract voor Timassi (03-04-2018)
Waar Anderlecht Jeremy Doku dreigt te verliezen, kiest Halim Timassi wel voor een langer verblijf in de jeugdwerking van de uittredende landskampioen. Sport/Voetbalmagazine weet dat de centrale middenvelder weldra een contract voor drie jaar zal tekenen.
>> Lees verder

'Anderlecht verliest Doku aan Liverpool' (03-04-2018)
Volgens Sport/Voetbalmagazinezliet Anderlecht opnieuw een groot talent vertrekken. Wanneer Jeremy Doku eind mei zijn zestiende verjaardag viert, zal hij geen contract tekenen bij Anderlecht. De jonge flankaanvaller zou een akkoord hebben met Liverpool.
>> Lees verder

Selectie U21: geen Deschacht tegen Genk (03-04-2018)
De U21 van Anderlecht spelen vanavond tegen Racing Genk. Emilio Ferrera trekt met twintig spelers naar Limburg. Olivier Deschacht, de voorbije weken een vaste waarde, is er niet bij. Mogelijk oordeelt Anderlecht dat het beter is op toptalenten Abdoul Danté en Hannes Delcroix speelkansen te geven.
>> Lees verder

Anderlecht-Serviërs scoorden slechten punten voor WK (03-04-2018)
De Servische assistent-bondscoach Milan Obradovic was zondag naar Anderlecht afgezakt om Ivan Obradovic, geen familie trouwens, Uros Spajic en Lazar Markovic aan het werk te zien met het oog op een WK-selectie. Het drietal maakte geen goede beurt.
>> Lees verder

Verjaardag Wout Faes (03-04-2018)
Vandaag verjaart Wout Faes! Wij wensen hem van harte een gelukkige 20e verjaardag!
>> Lees verder

U17 derde op Future Cup (video) (02-04-2018)
De U17 van Anderlecht zijn vanmiddag derde geworden op de ABN AMRO Future Cup in Amsterdam. Paars-wit verloor de halve finale na strafschoppen van Ajax. In de kleine finale werd Sporting Lissabon afgedroogd met maar liefst 7-2.
>> Lees verder

Dendoncker: "Switch naar middenveld niet gemakkelijk" (01-04-2018)
Leander Dendoncker mocht tegen Gent nog eens als middenvelder aantreden, maar een succes werd het niet. De Rode Duivel speelde een erg matige wedstrijd. "Maar hij had last van een blessure, het was voor de wedstrijd onzeker of hij kon spelen", verdedigde Vanhaezebrouck hem na afloop.
>> Lees verder

Coucke: "Veelbelovende Saelemaekers" (01-04-2018)
Naar goede Oostendse gewoonte gaf Marc Coucke ook in zijn eerste wedstrijd als officiële voorzitter van Anderlecht zijn ongezouten mening via Twitter. "De zege van Gent is verdiend, proficiat", zo schrijft hij onder meer.
>> Lees verder

Future Cup: halve finale ondanks nederlaag (video) (01-04-2018)
Anderlecht heeft zijn derde poulewedstrijd op de ABN AMRO Future Cup met 1-3 verloren van FC Sevilla. Paars-wit kwam 0-3 achter, maar na de rust redde Eduards Daškevičs, een 15-jarige Let die al even stage loopt bij Anderlecht, de eer.
>> Lees verder

Play-off-ambities krijgen meteen forse knauw (01-04-2018)
Anderlecht lijkt al na één speeldag in de play-offs zijn titelambities te mogen opbergen. Het verloor thuis met 0-2 van AA Gent, dat nu naast de Brusselaars komt. Als Club Brugge morgen wint van Racing Genk, bedraagt de kloof negen punten.
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Anderlecht - Gent (01-04-2018)
Anderlecht begint vanavond aan Play-Off I. Paars-wit ontvangt om 18u AA Gent. Anderlecht mist naast de langdurig geblesseerden ook de geschorste Adrien Trebel. Alexis Saelemaekers begint wellicht op de rechtsachter. 
>> Lees verder

Applaus ter ere van Rudy Veugelen (39) (01-04-2018)
Afgelopen nacht kwam Rudy Veugelen, één van de vaste chauffeurs van supportersclub Anderlecht United, om het leven. De supportersclub roept daarom alle fans op te applaudisseren tijdens minuut 39 in de wedstrijd tegen Gent. Anderlecht-Online wenst alvast zijn medeleven te betuigen aan de vrienden en familie van Rudy.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.