Nenad Jestrovic: "Wat kan Markovic doen in 9 minuten"

3-4-2018 10:27:3 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht had even een goed moment in de tweede helft, maar nadien nam AA Gent over. Hein Vanhaezebrouck wachtte lang met wissels en bracht Silvère Ganvoula als eerste. Een vreemde wissel.Zo speelde ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Voorbeschouwing: Anderlecht - Gent (01-04-2018)
Anderlecht begint vanavond aan Play-Off I. Paars-wit ontvangt om 18u AA Gent. Anderlecht mist naast de langdurig geblesseerden ook de geschorste Adrien Trebel. Alexis Saelemaekers begint wellicht op de rechtsachter. 
>> Lees verder

Play-off-ambities krijgen meteen forse knauw (01-04-2018)
Anderlecht lijkt al na één speeldag in de play-offs zijn titelambities te mogen opbergen. Het verloor thuis met 0-2 van AA Gent, dat nu naast de Brusselaars komt. Als Club Brugge morgen wint van Racing Genk, bedraagt de kloof negen punten.
>> Lees verder

Coucke: "Veelbelovende Saelemaekers" (01-04-2018)
Naar goede Oostendse gewoonte gaf Marc Coucke ook in zijn eerste wedstrijd als officiële voorzitter van Anderlecht zijn ongezouten mening via Twitter. "De zege van Gent is verdiend, proficiat", zo schrijft hij onder meer.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.