Makelaar Najar: "Hij zal terug spelen wanneer hij mentaal en fysiek 100% is"

28-3-2018 11:50:28 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Andy Najar (24) ziet eindelijk weer licht aan het einde van de tunnel. De Hondurese rechterflankspeler van Anderlecht zal wellicht komende maand zijn wederoptreden maken.Bepaalde media meldden dat de speler ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Beloften naar halve finale na ruime zege (29-03-2018)
De U21 hebben zich zonder veel moeite geplaatst voor de halve finales van de Beker van België U21. Tegen Charleroi opende Milan Corryn de score na amper vijf minuten. Nelson Azevedo verdubbelde halfweg de eerste helft de score. Na de pauze dikte Azevedo, Antoine Bernier en Olivier Dhauholou aan tot 0-5.
>> Lees verder

Bernier op weg naar andere eersteklasser (29-03-2018)
Antoine Bernier is in juni einde contract en tot op heden heeft Anderlecht de optie in zijn overeenkomst niet gelicht. De kans is groot dat de 20-jarige buitenspeler andere oorden opzoekt. Een niet nader genoemde eersteklasseclub heeft hem alvast een voorstel gedaan.
>> Lees verder

Geen Saelemaekers en Sambi Lokonga straks bij U21 (29-03-2018)
De U21 spelen vanavond de kwartfinale van de Beker van België. De tegenstander is Charleroi. Coach Emilio Ferrera (foto) rekent onder meer op Francis Amuzu en Abdoul Danté om door te stoten. Albert Sambi Lokonga en Alexis Saelemaekers zitten niet in de selectie.
>> Lees verder

Internationals keren terug (29-03-2018)
Normaal beschikt Hein Vanhaezebrouck vandaag terug over een volledige spelerskern. Alle internationals zijn terug. Na een dagje vrijaf gisteren, hernemen de spelers vandaag de trainingen. Normaal ook onder het toeziend oog van kersvers voorzitter Marc Coucke.
>> Lees verder

Antwerp en Gheysens wilden overname Coucke verhinderen (29-03-2018)
Paul Gheysens heeft het nog steeds niet verteerd dat hij er niet in geslaagd is om Anderlecht te kopen. Via Antwerp diende hij bezwaar in bij de Mededingingsautoriteit tegen de overname van Marc Coucke. Gheysens ving bot en beroep is niet mogelijk.
>> Lees verder

Veranderingen die op komst zijn (28-03-2018)
RSC Anderlecht zat al verschillende keren samen met de supporters om te bespreken hoe ze de sfeer in het stadion kunnen verbeteren. Ook Marc Coucke gaf al meermaals aan dat de sfeer beter kon. We lijsten de verschillende punten waar aan gewerkt wordt even voor jullie op.
>> Lees verder

Mededingingsautoriteit zet licht op groen (28-03-2018)
De laatste hindernis is genomen: Marc Coucke kan officieel voorzitter worden van Anderlecht. Vandaag zette de Mededingingsautoriteit het licht op groen voor de overname van paars-wit door de zakenman.
>> Lees verder

Belgische U17 naar EK-eindronde (28-03-2018)
De Belgische U17 mogen in mei deelnemen aan het Europees Kampioenschap. De jonge Duivels plaatsen zich als één van de beste tweedes voor de eindronde. Verschillende spelers van Anderlecht zullen erbij zijn.
>> Lees verder

Jestrovic signeert zondag in fanshop (28-03-2018)
Nenad Jestrovic komt zondag, voor de wedstrijd tegen AA Gent, signeren in de fanshop. Tussen 15u en 16u zal Jestrogoal te vinden zijn in de fanshop. Koop je voor 50 euro of meer, maak je kans op een gesigneerd shirt van de Serviër. Je moet dan wel je gegevens achterlaten.
>> Lees verder

Coucke brengt ook clubarts mee (28-03-2018)
Naast Luc Devroe neemt Marc Coucke ook clubarts Chris Goossens mee van Oostende naar Anderlecht. Goossens zette de samenwerking met Oostende al stop en geniet nu van wat vakantie. Volgende week, wanneer Coucke eindelijk officieel voorzitter is, worden Goossens en Devroe voorgesteld.
>> Lees verder

Uitslagen interlands Anderlecht-spelers (28-03-2018)
Diverse Anderlecht-spelers kwamen gisterenavond in actie voor hun nationale ploeg. Een overzicht van hun wedervaren.
>> Lees verder

Dewaele trefzeker bij Belgische U19 (27-03-2018)
De Belgische U19 hebben hun laatstste wedstrijd op het EK-kwalificatietoernooi in Spanje met 2-0 gewonnen tegen Bulgarije. Anderlecht-speler Sieben Dewaele opende de score na 58 minuten.
>> Lees verder

Morioka niet in actie tegen Oekraïne (27-03-2018)
De Japanse nationale ploeg verloor vanmiddag een oefenduel tegen Oekraïne met 1-2. Ryota Morioka bleef de hele partij op de bank. Geen extra vermoeidheid dus voor de middenvelder met het oog op de wedstrijd van zondag tegen Gent.
>> Lees verder

Training met veertien spelers (27-03-2018)
Hein Vanhaezebrouck werkt met een beperkte spelersgroep toe naar de eerste wedstrijd van de play-offs zondag tegen Gent. Vanochtend tekenden er veertien spelers present op de training in Neerpede.
>> Lees verder

Verheyen laat Amuzu en Saelemaekers sneller terugkeren (27-03-2018)
Alexis Saelemaekers en Francis Amuzu zijn al teruggekeerd naar België vanop het EK-kwalificiatietoernooi voor U19 in Spanje. De jonge Rode Duivels moeten daar nog één wedstrijd spelen, maar zijn al uitgeschakeld. Bondscoach Gert Verheyen liet het duo daarom vervroegd terugkeren naar Anderlecht.
>> Lees verder

Mauves Army 2003 organiseert geldinzameling voor tifo's (27-03-2018)
Voor aanvang van de wedstrijd van zondag tegen AA Gent organiseert supportersvereniging Mauves Army 2003 een geldinzamelacties om hun tifo's tijdens de play-offs te bekostigen. U kan uw bijdragen leveren via de collectebussen die van 16 tot 18 uur staan op verschillende plaatsen rond het stadion.
>> Lees verder

Brussel begraaft Eurostadion met Ghelamco (27-03-2018)
De Brusselse gemeenteraad heeft het schepencollege de opdracht gegeven om de erfpacht van de gronden voor het Eurostadion met Ghelamco te verbreken. De voortzetting van het project is onmogelijk geworden voor Ghelamco", zegt Brussels burgemeester Philippe Close.
>> Lees verder

Faes boekt vlotte overwinning met Belgische U21 (27-03-2018)
De Belgische U21 hebben met 3-0 gewonnen tegen Hongarije en zetten zo een goede stap richting het EK van volgend jaar. Wout Faes speelde de hele wedstrijd, Aaron Leya Iseka bleef op de bank.
>> Lees verder

"Ten vroegste woensdag, ten laatste vrijdag" (27-03-2018)
Deze week geeft de Belgische Mededingingautoriteit (BMA) zijn oordeel over de overname van RSC Anderlecht. Vanaf dat moment kan Marc Coucke ook ofiicieel voorzitter worden van paars-wit. "Ten vroegste woensdag en ten laatste vrijdag", aldus Véronique Thirion van de BMA. Zolang kan Coucke dus ook geen offciële beslissingen nemen bij paars-wit.
>> Lees verder

Lardot fluit Anderlecht - Gent (26-03-2018)
Het is bijna zover, nog enkele nachtjes slapen en play-off 1 wordt op gang getrapt. RSC Anderlecht ontvangt komende zondag AA Gent in het Constant Vanden Stock Stadion. Scheidsrechter Jonathan Lardot is aangeduid om dit duel in goede banen te leiden.
>> Lees verder

Nog enkele losse tickets voor Anderlecht - Gent (26-03-2018)
De mini-abonnementen gingen allemaal al de deur uit, toch zijn er nog enkele losse tickets verkrijgbaar voor de eerste play-off wedstrijd tegen AA Gent. Die worden vanaf morgen, dinsdag 27 april, te koop aangeboden en zijn te verkrijgen aan de loketten of online.
>> Lees verder

Trebel lovend voor Bruno en Sambi Lokonga (26-03-2018)
Terwijl heel wat spelers in het buitenland vertoeven voor interlands, geniet Adrie Trebel van enkele weken zonder competitievoetbal. De Fransman nam de tijd voor een goed gesprek met Het Nieuwsblad. Enkele opvallende passages.
>> Lees verder

U17 op Ajax-toernooi tegen Sevilla en Juventus (26-03-2018)
De U17 van Anderlecht nemen tijdens het paasweekend deel aan de ABN Amro Future Cup, een toernooi georganiseerd door Ajax Amsterdam. Tijdens de poulefase neemt Anderlecht het op tegen Sevilla, Juventus en een selectie uit de Japanse J-League.
>> Lees verder

Reka verlaat Anderlecht voor KV Mechelen (26-03-2018)
Leotrim Reka, speler van de U19 van Anderlecht, verlaat paars-wit en speelt vanaf volgend seizoen voor KV Mechelen. De 17-jarige Albanees arriveerde drie jaar geleden vanuit Canada bij Anderlecht.
>> Lees verder

Geen Ganvoula bij Congo-Brazzavillle (26-03-2018)
De nationale ploeg van Congo-Brazzaville versloeg in een vriendschappelijke interland Guinée Bissau met 2-0. Sylvère Ganvoula was opgeroepen voor dit duel, maar kwam niet in actie.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.