Nicolas Lombaerts: "Sta niet weigerachtig tegenover vertrek naar Anderlecht"

26-3-2018 11:38:26 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Nicolas Lombaerts heeft tijdens de Zevende dag verklaard dat hij 'niet weigerachtig' staat tegenover een transfer naar RSC Anderlecht. De linksvoetige verdediger weegt zwaar op het loonbudget van KV Oostende ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Dewaele trefzeker bij Belgische U19 (27-03-2018)
De Belgische U19 hebben hun laatstste wedstrijd op het EK-kwalificatietoernooi in Spanje met 2-0 gewonnen tegen Bulgarije. Anderlecht-speler Sieben Dewaele opende de score na 58 minuten.
>> Lees verder

Morioka niet in actie tegen Oekraïne (27-03-2018)
De Japanse nationale ploeg verloor vanmiddag een oefenduel tegen Oekraïne met 1-2. Ryota Morioka bleef de hele partij op de bank. Geen extra vermoeidheid dus voor de middenvelder met het oog op de wedstrijd van zondag tegen Gent.
>> Lees verder

Training met veertien spelers (27-03-2018)
Hein Vanhaezebrouck werkt met een beperkte spelersgroep toe naar de eerste wedstrijd van de play-offs zondag tegen Gent. Vanochtend tekenden er veertien spelers present op de training in Neerpede.
>> Lees verder

Verheyen laat Amuzu en Saelemaekers sneller terugkeren (27-03-2018)
Alexis Saelemaekers en Francis Amuzu zijn al teruggekeerd naar België vanop het EK-kwalificiatietoernooi voor U19 in Spanje. De jonge Rode Duivels moeten daar nog één wedstrijd spelen, maar zijn al uitgeschakeld. Bondscoach Gert Verheyen liet het duo daarom vervroegd terugkeren naar Anderlecht.
>> Lees verder

Mauves Army 2003 organiseert geldinzameling voor tifo's (27-03-2018)
Voor aanvang van de wedstrijd van zondag tegen AA Gent organiseert supportersvereniging Mauves Army 2003 een geldinzamelacties om hun tifo's tijdens de play-offs te bekostigen. U kan uw bijdragen leveren via de collectebussen die van 16 tot 18 uur staan op verschillende plaatsen rond het stadion.
>> Lees verder

Brussel begraaft Eurostadion met Ghelamco (27-03-2018)
De Brusselse gemeenteraad heeft het schepencollege de opdracht gegeven om de erfpacht van de gronden voor het Eurostadion met Ghelamco te verbreken. De voortzetting van het project is onmogelijk geworden voor Ghelamco", zegt Brussels burgemeester Philippe Close.
>> Lees verder

Faes boekt vlotte overwinning met Belgische U21 (27-03-2018)
De Belgische U21 hebben met 3-0 gewonnen tegen Hongarije en zetten zo een goede stap richting het EK van volgend jaar. Wout Faes speelde de hele wedstrijd, Aaron Leya Iseka bleef op de bank.
>> Lees verder

"Ten vroegste woensdag, ten laatste vrijdag" (27-03-2018)
Deze week geeft de Belgische Mededingingautoriteit (BMA) zijn oordeel over de overname van RSC Anderlecht. Vanaf dat moment kan Marc Coucke ook ofiicieel voorzitter worden van paars-wit. "Ten vroegste woensdag en ten laatste vrijdag", aldus Véronique Thirion van de BMA. Zolang kan Coucke dus ook geen offciële beslissingen nemen bij paars-wit.
>> Lees verder

Lardot fluit Anderlecht - Gent (26-03-2018)
Het is bijna zover, nog enkele nachtjes slapen en play-off 1 wordt op gang getrapt. RSC Anderlecht ontvangt komende zondag AA Gent in het Constant Vanden Stock Stadion. Scheidsrechter Jonathan Lardot is aangeduid om dit duel in goede banen te leiden.
>> Lees verder

Nog enkele losse tickets voor Anderlecht - Gent (26-03-2018)
De mini-abonnementen gingen allemaal al de deur uit, toch zijn er nog enkele losse tickets verkrijgbaar voor de eerste play-off wedstrijd tegen AA Gent. Die worden vanaf morgen, dinsdag 27 april, te koop aangeboden en zijn te verkrijgen aan de loketten of online.
>> Lees verder

Trebel lovend voor Bruno en Sambi Lokonga (26-03-2018)
Terwijl heel wat spelers in het buitenland vertoeven voor interlands, geniet Adrie Trebel van enkele weken zonder competitievoetbal. De Fransman nam de tijd voor een goed gesprek met Het Nieuwsblad. Enkele opvallende passages.
>> Lees verder

U17 op Ajax-toernooi tegen Sevilla en Juventus (26-03-2018)
De U17 van Anderlecht nemen tijdens het paasweekend deel aan de ABN Amro Future Cup, een toernooi georganiseerd door Ajax Amsterdam. Tijdens de poulefase neemt Anderlecht het op tegen Sevilla, Juventus en een selectie uit de Japanse J-League.
>> Lees verder

Reka verlaat Anderlecht voor KV Mechelen (26-03-2018)
Leotrim Reka, speler van de U19 van Anderlecht, verlaat paars-wit en speelt vanaf volgend seizoen voor KV Mechelen. De 17-jarige Albanees arriveerde drie jaar geleden vanuit Canada bij Anderlecht.
>> Lees verder

Geen Ganvoula bij Congo-Brazzavillle (26-03-2018)
De nationale ploeg van Congo-Brazzaville versloeg in een vriendschappelijke interland Guinée Bissau met 2-0. Sylvère Ganvoula was opgeroepen voor dit duel, maar kwam niet in actie.
>> Lees verder

Spelers bezoeken supportersclubs (25-03-2018)
Kara Mbodji blijft hard werken om tijdens de play-offs terug te keren Hij nam ook even de tijd om het eetfestijn van supportersclub "The Globe Shotters" te Denderleeuw, te bezoeken. Ook Uros Spajic en Sven Kums gingen een eetfestijn bezoeken van paars-witte supporters. 
>> Lees verder

Bruno vervanger Appiah? (25-03-2018)
Dennis Appiah is out voor de rest van het seizoen. Volgens Le Soir heeft Hein Vanhaezebrouck al een vervanger op het oog voor de Fransman, namelijk Massimo Bruno. Klein detail, Bruno is eigenlijk een flankaanvaller. 
>> Lees verder

Alle mini-abonnementen verkocht (25-03-2018)
De spelers geloven ook in de titel en dat gevoel leeft ook bij de supporters. Alle mini-abonnementen voor play-off 1 zijn uitverkocht, dat laat RSC Anderlecht weten. Alle vijf thuiswedstrijden worden dus gespeeld voor een vol Constant Vanden Stock Stadion.
>> Lees verder

Geen EK voor voor Amuzu, Sambi Lokonga en co (25-03-2018)
De Belgische U19 hebben ook hun tweede wedstrijd op de eliteronde verloren. Tegen Spanje gingen de jonge Duivels met 3-0 de boot in. Dit betekent dat de Belgen uitgeschakeld zijn voor het EK van komende zomer.
>> Lees verder

Invaller Chipciu ziet Stanciu heerlijk scoren (video) (25-03-2018)
Alexandru Chipciu mocht in de oefeninterland tussen Israël en Roemenië invallen na 61 minuten. Roemenië won het duel met 1-2. Het eerste doelpunt was een wondermooi afstandschot van oud-Anderlecht-speler Nicolae Stanciu. Vanop dertig meter knalde hij in de winkelhaak.
>> Lees verder

Het DNA van RSCA volgens 'NicolasVanOevelen' (23) (24-03-2018)
Vandaag delen we het verhaal van NicolasVanOevelen, een jonge Anderlechtfan van 22. Ondertussen hebben we ook alle antwoorden van de tweede vraag (waarom werd je fan?) verzameld in een tagcloud. Ruwweg zijn er vier hoofdredenen waarom jullie fan werden: het zit in de familie, een sterspeler begeesterde jullie, het voetbal was het mooiste en het stadion / de truitjes spraken jullie aan op jonge leeftijd.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.