Andy Najar klaar voor POI, Kara en Onyekuru twijfelachtig

15-3-2018 10:47:15 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht zit na de 9 op 9 in een goeie flow en maakt als eerste achtervolger nog een uitstekende kans om koploper Club Brugge te bedreigen. Daarvoor zullen ze wel iedereen kunnen gebruiken.Andy Najar ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

"Binnen 2 à 3 weken terug op de been" (16-03-2018)
Kara Mbodji revalideert momenteel in Spanje. Galsenfoot.com contacteerde de Senegalees en vroeg hem hoe de vooruitzichten omtrent zijn herstel waren. 
>> Lees verder

Negen A-kern spelers naar interlands (16-03-2018)
RSC Anderlecht ziet volgende week negen A-kern spelers vertrekken naar verschillende interlands. Kenny Saief vertrekt naar de Amerikaanse nationale ploeg voor een vriendschappelijk duel tegen Paraguay.
>> Lees verder

Faes en Leya Iseka met beloften Rode Duivels (16-03-2018)
Wout Faes, momenteel uitgeleend aan het Nederlandse Exelsior, en Aaron Leya Iseka uitgeleend aan Zulte-Waregem, behoren beide tot de selectie van de nationale U21. De jonge Duivels spelen op 22 maart een vriendschappelijke wedstrijd in en tegen Nederland. 
>> Lees verder

Dendoncker en Sels in selectie Rode Duivels (16-03-2018)
Op 27 maart oefenen de Rode Duivels tegen Saoudi-Arabië. Bondscoach Roberto Martinez nam Leander Dendoncker en Matz Sels op in de selectie voor deze oefeninterland. 
>> Lees verder

Morioka in selectie Japan (16-03-2018)

Japan werkt in maart twee oefenwedstrijden af op Sclessin. De Japanners sparren er op 23 maart tegen Mali en op 27 maart tegen Oekraïne. Ryota Morioka is opgenomen in de selectie van Japan voor deze twee wedstrijden. 


>> Lees verder

Belgisch paspoort voor Najar (16-03-2018)
Andy Najar heeft zijn Belgisch paspoort vast. Hij blijft voor de nationale ploeg van Honduras uitkomen. Het Belgisch paspoort vergemakkelijkt wel een overgang naar de Premier League mocht het ooit zover komen. 
>> Lees verder

Dinsdag ontmoeting tussen fans en Coucke (16-03-2018)
Officieel is Marc Coucke nog geen voorzitter, maar dat wil niet zeggen dat hij achter de schermen druk bezig is. Zo nodigt hij komende dinsdag enkele vertegenwoordigers van de supportersclubs uit om met hen in dialoog te gaan.
>> Lees verder

Newcastle plakt stevig prijskaatje op Sels (16-03-2018)
RSC Anderlecht huurt Matz Sels van Newcastle zonder aankoopoptie. Sels is in goeie vorm tegenwoordig en dat hebben ook de Engelsen gezien. Zij betaalden 6,6 miljoen euro voor de doelman en zijn van plan om daar zoveel mogelijk van te recupereren.
>> Lees verder

Zaterdag bekerfinale: interessant duel, ook voor Anderlecht (16-03-2018)
Zaterdag wordt de bekerfinale gespeeld tussen Genk en Standard (dat Anderlecht uitschakelde). Deze keer zijn het twee play-off 1 ploegen die strijden om de eerste trofee van het seizoen. Dat maakt het voor Anderlecht een interessant duel om volgen.
>> Lees verder

Verjaardag Andy Najar (16-03-2018)
Vandaag verjaart Andy Najar! Wij wensen hem van harte een gelukkige 25e verjaardag!
>> Lees verder

Roef: “Tot eind maart om te beslissen of ik bij Beveren blijf” (15-03-2018)
Terwijl de Anderlecht-spelers Play-Off 1 voorbereiden in de Ardennen, geniet Davy Roef van een weekje verlof. Anderlecht-online maakte hiervan gebruik om de doelman op te bellen. In een openhartig gesprek vertelt Roef over zijn prestaties dit seizoen, de opties voor volgend seizoen en de moeilijke periode van vorig seizoen.
>> Lees verder

Verjaardag webteamlid 'Garrincha' (15-03-2018)
Vandaag vieren we de verjaardag van onze collega Pieter, voor jullie beter bekend als 'Garrincha'. De artikels die hij voor anderlecht-online schreef zijn ondertussen ontelbaar. Bedankt voor je tomeloze inzet Pieter en vooral, een heel gelukkige verjaardag !
>> Lees verder

Kara verblijft nog altijd in Barcelona (15-03-2018)
Mbodji Kara vertoeft momenteel nog altijd in Barcelona in de nabijheid van dokter Ramon Cugat. De kans dat hij tijdens de play-offs in actie komt blijft klein. Ook Henry Onyekuru zijn deelname aan de play-offs wordt alsmaar twijfelachtiger.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "Dagen rust belangrijker dan tegenstander" (14-03-2018)
In een boodschap op de officiële clubwebsite heeft Hein Vanhaezebrouck gereageerd op de kalender voor de play-offs. De Anderlecht-coach is niet echt tevreden. Dat Anderlecht de enige club is die drie wedstrijden op zes dagen tijd moet spelen, vindt hij erg vervelend.
>> Lees verder

Coucke uiterlijk op 30 maart officieel voorzitter (14-03-2018)
Sinds eergisteren loopt de periode van veertien dagen waarin de Belgische Mededingsautoriteit de tijd heeft om de overname van Anderlecht door Marc Coucke officieel goed te keuren. Er worden geen problemen verwacht. "Ten laatste op 30 maart valt het verdict"
>> Lees verder

Acht Anderlecht-jongeren bij nationale U15 (14-03-2018)
De Belgische U15 spelen volgende week twee vriendschappelijke interlands tegen Nederland. Bondscoach Arno Van den Abbeel riep acht spelers van Anderlecht op voor deze duels: Gaetano Bellante, Zeno Debast, Anthony Descotte, Olivier Dewaele, Alonzo Engwanda, Raf Meukens, Nathan Ngoy en Kazeem Olaigbe.
>> Lees verder

Nieuwe webpoll: welk eindklassement in Play-Off 1? (13-03-2018)
De reguliere competitie zit erop, de kalender voor Play-Off 1 is bekend. Tijd om te peilen naar uw verwachtingen over de eindstrijd in onze vaderlandse competitie. Op welke plaats ziet u Anderlecht eindigen na tien speeldagen Play-Off 1-voetbal?
>> Lees verder

Schorsing Trebel teruggebracht tot twee speeldagen (13-03-2018)
Het beroep van Anderlecht tegen de schorsing van Adrien Trebel kende succes. De Geschillencommissie herleidde de straf van drie tot twee speeldagen schorsing. Trebel is dus opnieuw inzetbaar tegen Club Brugge.
>> Lees verder

Obradovic opgeroepen voor Servië (13-03-2018)
23 maart speelt Servië een oefeninterland tegen Marokko en 27 maart tegen Nigeria. Ivan Obradovic is opgeroepen voor beide wedstrijden. Polen speelt dan weer vriendschappelijke wedstrijden tegen Nigeria en Zuid-Korea. Lukasz Teodorczyk is opgeroepen voor deze wedstrijden.
>> Lees verder

Niet met de spelersbus maar met de auto (13-03-2018)
De spelersbus kwam gisteren aangereden in Mechelen met de B-kern voor hun wedstrijd en was dus niet naar Jupille met de A-kern. Ideetje van Hein Vanhaezebrouck, hij verplichte zijn spelers om per vier met de auto naar Jupille te rijden. Zo begon de teambuilding al bij vertrek en niet bij aankomst in de Ardennen. 
>> Lees verder

La Manga Club eist betaling factuur (13-03-2018)
De eerste bedoeling was dat RSC Anderlecht voor vijf dagen naar La Manga trok op stage. Tot Marc Coucke de factuur onder ogen kreeg en alles annuleerde. In Spanje kunnen ze niet lachen met die beslissing en eisen nu de betaling van de factuur. 
>> Lees verder

Trebel verlaat stage (13-03-2018)
Adrien Trebel kreeg drie speeldagen opgelegd voor zijn rode kaart tegen Antwerp. RSC Anderlecht liet al weten in beroep te gaan. Adrien Trebel verlaat dan ook vandaag de teambuidling te Jupille om zich  te gaan verdedigen. 
>> Lees verder

"Blij dat we het Chinees bod geweigerd hebben" (13-03-2018)
Lukasz Teodorczyk heeft de weg naar doel opnieuw gevonden. De Pool kan zo een belangrijk wapen worden in de play-offs. En dan zijn er nog Kara Mbodji, Henry Onyekuru en Andy Najar, waarvan Anderlecht hoopt om toch één iemand te recupereren. 
>> Lees verder

"Een goeie start en alles kan nog" (13-03-2018)
Hein Vanhaezebrouck spreekt liever niet over de titel. Herman Van Holsbeeck doet dat wel en hij gelooft nog in de titelkansen van RSC Anderlecht. "Maar een goede start is belangrijk".
>> Lees verder

"Hoop dat Deschacht waardig afscheid krijgt" (13-03-2018)
Terwijl de A-kern op teambuilding is naar Jupille, speelde Olivier Deschacht mee met de B-kern. Zelfs Roger Vanden Stock beschuldigde Deschacht vorig weekend de mol te zijn in de kleedkamer. Herman Van Holsbeeck hoopt dat de verdediger alsnog een waardig afscheid krijgt, als hij stopt natuurlijk.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.