Trebel: "Ik probeerde een blessure bij Limbombe te vermijden"

14-3-2018 12:10:14 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Adrien Trebel zag zijn schorsing van drie speeldagen dinsdag teruggebracht naar twee. Daardoor kan hij spelen tegen Club Brugge. De middenvelder van Anderlecht had een overtuigende verdediging.Trebel vertrok ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Dendoncker ontsnapt, moet Trebel drie wedstrijden brommen? (12-03-2018)
Leander Dendoncker wordt niet geschorst voor zijn vroege rode kaart tegen Antwerp. Het bondsparket oordeelde dat de uitsluiting volstond. Minder goed nieuws komt er van Adrien Trebel. De Franse middenvelder kreeg een schorsingsvoorstel van drie speeldagen voor zijn gevaarlijke tackle op Stalone Limbombe. 
>> Lees verder

Anderlecht in beroep tegen schorsing Trebel (12-03-2018)
Anderlecht heeft zopas via haar website laten weten in beroep te gaan tegen de schorsing van Adrien Trebel. De middenvelder kreeg eerer vandaag een schorsingsvoorstel van drie speeldagen voor zijn rode kaart van gisteren.
>> Lees verder

Schorsing Trebel teruggebracht tot twee speeldagen (13-03-2018)
Het beroep van Anderlecht tegen de schorsing van Adrien Trebel kende succes. De Geschillencommissie herleidde de straf van drie tot twee speeldagen schorsing. Trebel is dus opnieuw inzetbaar tegen Club Brugge.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.