Trebel twee duels geschorst

13-3-2018 16:14:13 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De Geschillencommissie van de KBVB heeft Adrien Trebel een schorsing van twee speeldagen opgelegd voor zijn uitsluiting tegen Antwerp. De schorsing van de Anderlecht-middenvelder gaat in vanaf 15 maart, ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Dendoncker ontsnapt, moet Trebel drie wedstrijden brommen? (12-03-2018)
Leander Dendoncker wordt niet geschorst voor zijn vroege rode kaart tegen Antwerp. Het bondsparket oordeelde dat de uitsluiting volstond. Minder goed nieuws komt er van Adrien Trebel. De Franse middenvelder kreeg een schorsingsvoorstel van drie speeldagen voor zijn gevaarlijke tackle op Stalone Limbombe. 
>> Lees verder

Anderlecht in beroep tegen schorsing Trebel (12-03-2018)
Anderlecht heeft zopas via haar website laten weten in beroep te gaan tegen de schorsing van Adrien Trebel. De middenvelder kreeg eerer vandaag een schorsingsvoorstel van drie speeldagen voor zijn rode kaart van gisteren.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.