Afscheidnemende Roger Vanden Stock: "Ik weet nog niet hoe erg ik het ga missen"

9-3-2018 15:50:9 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Zondag geeft Roger Vanden Stock definitief de fakkel door aan Marc Coucke. Dan komt een einde aan meer dan 22 jaar voorzitterschap van Anderlecht. "Het lijkt alsof ik de laatste tijd altijd tranen in mijn ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Vanden Stock: "Altijd gewerkt met veel schulden" (10-03-2018)
De financiële toestand van Anderlecht is al enkele maanden een heet thema. In zijn afscheidsinterview gaat Roger Vanden Stock het onderwerp niet uit de weg. "De transferperiode in januari? We konden niet anders of onze licentie kwam in gevaar."
>> Lees verder

"Ik betreur dat Deschacht in B-kern zit, maar moei me niet" (10-03-2018)
Van de huidige selectie Anderlecht-spelers, is er één met wie Roger Vanden Stock een speciale band heeft: Olivier Deschacht. "Ik betreur dat hij nu in de B-kern zit, maar ik ga me niet moeien met het werk van de trainer, dat heb ik nooit gedaan."
>> Lees verder

Foto: prachtige tifo voor vader en zoon Vanden Stock (11-03-2018)
Voor de aftrap van de partij tussen Anderlecht en Antwerp nam de paars-witte familie afscheid van voorzitter Roger Vanden Stock. In tribune vier ontrolde zich een prachtige tifo met daarop de beeltenis van Roger Vanden Stock en zijn vader Constant.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.