Anderlecht laat jonge Paraguayaan vertrekken

9-3-2018 11:4:9 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Bij Anderlecht streek afgelopen zomer nog de jonge Paraguayaan Gianlucca Fatecha neer, maar mede door blessureleed kon hij zich nooit bewijzen. Zijn Belgisch avontuur dreigt op een sisser uit te draaien.Anderlecht ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Stevens gelauwerd op Bergens sportgala (10-03-2018)
Lorenzo Stevens, speler bij de U19 van Anderlecht, heeft op het sportgala van de stad Bergen. De 18-jarige middenvelder kreeg er de publieksprijs. Stevens ruilde in 2015 RAEC Bergen voor Anderlecht. Dit seizoen kwam hij één keer in actie tijdens de UEFA Youth League.
>> Lees verder

Maandag kennen we kalender Play-Off 1 (10-03-2018)
Morgen vindt de laatste speeldag plaats van de reguliere competitie en maandag kennen we de kalender van Play-Off 1. Deze wordt om 15 uur voorgesteld in het bondsgebouw. De speeldata staan al wel vast.
>> Lees verder

Teambuilding in Jupille, met dank aan Coucke (10-03-2018)
De teambuilding van Anderlecht zal volgende week plaatsvinden in het Luikse Jupille en niet in Spanje of Durbuy. Volgens Het Laatste Nieuws is het Marc Coucke zelf die besliste om niet naar Spanje te trekken.
>> Lees verder

"Ik betreur dat Deschacht in B-kern zit, maar moei me niet" (10-03-2018)
Van de huidige selectie Anderlecht-spelers, is er één met wie Roger Vanden Stock een speciale band heeft: Olivier Deschacht. "Ik betreur dat hij nu in de B-kern zit, maar ik ga me niet moeien met het werk van de trainer, dat heb ik nooit gedaan."
>> Lees verder

Vanden Stock: "Altijd gewerkt met veel schulden" (10-03-2018)
De financiële toestand van Anderlecht is al enkele maanden een heet thema. In zijn afscheidsinterview gaat Roger Vanden Stock het onderwerp niet uit de weg. "De transferperiode in januari? We konden niet anders of onze licentie kwam in gevaar."
>> Lees verder

Verheyen rekent op zeven Anderlecht-spelers voor EK-ticket (09-03-2018)
Van 21 tot 27 maart spelen de Belgische U19 hun eliteronde voor kwalificatie voor het EK van komende zomer. Bondscoach Gert Verheyen maakte vandaag zijn selectie bekend en daarbij zijn maar liefst zeven spelers van Anderlecht.
>> Lees verder

Lissens scoort belangrijk doelpunt voor Belgische U17 (09-03-2018)
De Belgische U17 begon vandaag aan de eliteronde voor het EK van komende zomer. In Kroatië speelt het drie wedstrijden en de beste van het viertal mag naar de eindronde. België begon met een 1-1 gelijkspel en Anderlecht-spelers Lucas Lissens maakte het Belgische doelpunt.
>> Lees verder

Zetterberg signeert zondag in fanshop (09-03-2018)
Voor het afscheid van Roger Vanden Stock als voorzitter van Anderlecht komt Pär Zetterberg graag nog eens naar het oude nest. De Zweedse oud-aanvoerder zal in de voormiddag in de fanshop een uur de tijd nemen om handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan.
>> Lees verder

"In principe is iedereen fit" (09-03-2018)
Adrien Trebel had de voobije week weer koorts en ook Lukasz Teodorczyk en Ivan Obradovic bleven binnen tijdens de trainingen. Maar volgens Hein Vanhaezebrouck zijn alle kleine ongemakken achter de rug en geraakt iedereen fit voor zondag.
>> Lees verder

"Hoop dat mijn opvolger een gemakkelijkere start kent" (09-03-2018)
Eerst het personeel, daarna de pers en komende zondag de supporters. Roger Vanden Stock neemt zo afscheid van iedereen die met RSC Anderlecht verbonden is en heeft ook enkele woordjes voor zijn opvolger, Marc Coucke: "Ik hoop dat hij een gemakkelijkere start heeft dan ik indertijd."
>> Lees verder

Niet naar Spanje maar naar Durbuy (09-03-2018)
Maandag vertrok RSC Anderlecht normaal op korte stage naar La Manga, die plannen zijn nu gewijzigd. De stage gaat nog door, maar niet meer in Spanje. Paars-wit blijft in België en trekt naar Durbuy: "Wegen organisatorische reden", volgens Hein Vanhaezebrouck.
>> Lees verder

"Van Holsbeeck afscheid geven dat hij verdient" (09-03-2018)
Herman Van Holsbeeck heeft altijd gezegd dat hij zijn lot verbond aan dat van aftredend voorzitter Roger Vanden Stock. Zondag is de laatste wedstrijd van Vanden Stock, wat met Herman Van Holsbeeck? "Hij kan nog van betekenis zijn voor de club".
>> Lees verder

"Het eerste op de agenda: vakantie" (09-03-2018)
Naast het personeel en de medewerkers, was er ook een kleine afscheidsreceptie voor de pers. Roger Vanden Stock liet al weten wat het eerste punt is op zijn agenda, nu hij afzwaait als voorzitter van RSC Anderlecht: vakantie.
>> Lees verder

Afscheidsontbijt voor medewerkers (09-03-2018)
Roger Vanden Stock is aan zijn afscheidsronde begonnen van RSC Anderlecht. Zondag nemen de supporters afscheid van hun oude voorzitter vandaag is het aan de medewekers en personeel van paars-wit.
>> Lees verder

Anderlecht scout Servische doelman (08-03-2018)
Volgens het Servische Butasport is Anderlecht één van de clubs die de prestaties volgt van doelman Emil Rockov. De 23-jarige Rockov is titularis bij Vojvodina Novi Sad in de Servische hoogste klasse. Anderlecht bekeek hem gisteren tegen Rode Ster Belgrado (1-2 verlies).
>> Lees verder

Saief: "Zie mezelf niet meer voor Gent spelen" (08-03-2018)
Sinds zijn komst naar Anderlecht miste Kenny Saief nog geen minuut. De Israëlische Amerikaan voelt zich goed bij Anderlecht en gelooft nog rotsvast in de titel. "Brugge moet in de play-offs naar Genk, Gent en Standard. Ze gaan niet alles winnen. Dat wij daar ook moeten spelen? Ja, maar wij gaan er niet meer verliezen."
>> Lees verder

Vandaag verdict in rechtzaak rond Kabananga (08-03-2018)
Vandaag weet Anderlecht of het een boete moet betalen in het dossier rond Junior Kabananga. Paars-wit haalde de spits in 2010 weg bij het Congolese Etanchéite. De Congolese club beweert dat een vals document indiende om te ontsnappen aan de opleidingsvergoeding en trok naar de FIFA.
>> Lees verder

Viertal traint nog steeds niet voluit (08-03-2018)
Lukasz Teodorczyk, Ivan Obradovic, Uros Spajic en Adrien Trebel trainden gisteren niet voluit mee. Eergisteren verschenen ze niet op het oefenveld, maar dat deden ze gisteren dus wel. De verwachting is dat het viertal klaar raakt voor de partij van zondag tegen Antwerp.
>> Lees verder

Kara: "Eerst Anderlecht, dan het WK" (07-03-2018)
Op zijn Twitter heeft Kara Mbodj gereageerd op de berichten van de voorbije dagen over zijn revalidatie. De Senegalees benadrukt dat hij alles doet om Anderlecht snel te kunnen helpen. "Voor ik aan het WK mag denken, moet ik eerst weer spelen bij mijn club."
>> Lees verder

Wedstrijd tegen Antwerp uitverkocht (07-03-2018)
Komende zondag ontvangt RSC Anderlecht, Royal Antwerp FC in een uitverkocht Astridpark. De dienst ticketing van paars-wit laat weten dat er geen tickets meer beschikbaar zijn.
>> Lees verder

Het DNA van RSCA volgens 'klepje' (30) (07-03-2018)
De reguliere competitie nadert zijn einde en de play-offs staan voor de deur. Money time dus en hoog tijd om nog wat inspirerende woorden op jullie los te laten in de rubriek "Het DNA van RSCA". Vandaag laten we een fan met een uitgesproken mening aan het woord. Veel leesplezier!
>> Lees verder

Blessure Amuzu valt mee (07-03-2018)
Francis Amuzu incasseerde maandag een tik op de kuit tijdens de wedstrijd met de beloften en moest geblesseerd aan de kant. Onderzoek wijst uit dat de blessure meevalt.
>> Lees verder

Teodorczyk op doktersbezoek (07-03-2018)
Lukasz Teodorczyk trok gisteren naar Antwerpen voor een visite bij dokter Geert De Clercq. De Pool liet er een blessure onderzoeken. Wat er precies aan de hand is, is niet bekend, maar volgens La Dernière Heure leek Teodorczyk wel gerustgesteld na het bezoek. Toch is het licht onzeker of hij zondag kan spelen.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.