Beloften Anderlecht winnen ruim in Oostende

6-3-2018 10:49:6 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Met een 14 op 18 legden de beloften van Anderlecht al een mooi parcours af in de play-offs. Op speeldag 7 van de nacompetitie trokken de Brusselaars naar KV Oostende.Net als vorige week startte de verbannen ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Kara: "Eerst Anderlecht, dan het WK" (07-03-2018)
Op zijn Twitter heeft Kara Mbodj gereageerd op de berichten van de voorbije dagen over zijn revalidatie. De Senegalees benadrukt dat hij alles doet om Anderlecht snel te kunnen helpen. "Voor ik aan het WK mag denken, moet ik eerst weer spelen bij mijn club."
>> Lees verder

Wedstrijd tegen Antwerp uitverkocht (07-03-2018)
Komende zondag ontvangt RSC Anderlecht, Royal Antwerp FC in een uitverkocht Astridpark. De dienst ticketing van paars-wit laat weten dat er geen tickets meer beschikbaar zijn.
>> Lees verder

Het DNA van RSCA volgens 'klepje' (30) (07-03-2018)
De reguliere competitie nadert zijn einde en de play-offs staan voor de deur. Money time dus en hoog tijd om nog wat inspirerende woorden op jullie los te laten in de rubriek "Het DNA van RSCA". Vandaag laten we een fan met een uitgesproken mening aan het woord. Veel leesplezier!
>> Lees verder

Blessure Amuzu valt mee (07-03-2018)
Francis Amuzu incasseerde maandag een tik op de kuit tijdens de wedstrijd met de beloften en moest geblesseerd aan de kant. Onderzoek wijst uit dat de blessure meevalt.
>> Lees verder

Teodorczyk op doktersbezoek (07-03-2018)
Lukasz Teodorczyk trok gisteren naar Antwerpen voor een visite bij dokter Geert De Clercq. De Pool liet er een blessure onderzoeken. Wat er precies aan de hand is, is niet bekend, maar volgens La Dernière Heure leek Teodorczyk wel gerustgesteld na het bezoek. Toch is het licht onzeker of hij zondag kan spelen.
>> Lees verder

"Teodorczyk is sleutel tot overwinningen van Anderlecht" (06-03-2018)
Lukasz Teodorczyk heeft de weg naar doel teruggevonden en dat stemt ook zijn manager Marcin Kubacki tevreden. Niet in het minst met het oog op het WK. "Maar ik kan me niet voorstellen dat Lukasz niet naar het WK zou gaan", zo vertelt hij.
>> Lees verder

Interesse uit binnen- en buitenland voor Tinelli (06-03-2018)
Het contract van Loris Tinelli bij Anderlecht loopt in juni af en de kans is groot dat hij de club verlaat. De 19-jarige Luxemburger kan rekenen op interesse van clubs uit België, Nederlands, Duitsland en Luxemburg.
>> Lees verder

Amuzu krijgt tik op kuit (06-03-2018)
Francis Amuzu speelde gisteren bij de beloften van RSC Anderlecht. Tijdens de wedstrijd incasseerde hij een tik op de kuit. Hoe ernstig de blessure is is momenteel nog niet geweten.
>> Lees verder

Dauda en Sambi Lokonga zorgen voor ruime zege (05-03-2018)
De U21 van Anderlecht hebben vanavond met 1-4 gewonnen bij KV Oostende. Mohammed Dauda (foto) scoorde twee keer voor de rust, Albert Sambi Lokonga twee keer erna. Dauda zit intussen al aan tien doelpunten in zes wedstrijden.
>> Lees verder

Laforge leidt Anderlecht - Antwerp (05-03-2018)
Nicolas Laforge is aangeduid als scheidsrechter voor de wedstrijd van zondag tussen Anderlecht en Antwerp. Hij wordt bijgestaan door lijnrechters Laurent Conotte en Kristof Meers. Denis Vanbecelaere is de vierde official.
>> Lees verder

Colombiaanse Anderlecht-tester tekent bij Porto (05-03-2018)
De Colombiaan Juan José Perea heeft een contract getekend bij FC Porto. In april vorig jaar was de nu 18-jarige aanvaller nog op proef bij Anderlecht. Met de U17 nam hij toen deel aan de Aegon Future Cup in Amsterdam. Hij scoorde er ook.
>> Lees verder

Zondag groots afscheid Vanden Stock (05-03-2018)
Voor aanvang van de thuiswedstrijd van zondag tegen Antwerp zal Anderlecht uitgebreid afscheid nemen van voorzitter Roger Vanden Stock. De club roept alle supporters op om zondag al om 14 uur, een half uur voor de aftrap, aanwezig te zijn in het stadion.
>> Lees verder

Sambi Lokonga en Deschacht straks met U21 (05-03-2018)
De U21 spelen vanavond een uitwedstrijd op het veld van KV Oostende. Net als vorige week maakt Olivier Deschacht deel uit van de wedstrijdkern. Ook Albert Sambi Lokonga is van de partij, voor het eerst dit kalenderjaar.
>> Lees verder

Nieuwe webpoll: hoe vaak scoort Teodorczyk nog? (05-03-2018)
Lukasz Teodorczyk scoorde in de voorbije twee wedstrijden vijf keer. Hij trok zijn seizoenstotaal zo op van vier tot negen doelpunten. Heeft de Pool de weg naar de netten teruggevonden en blijft hij scoren? Vertel ons jullie gedacht in een nieuwe webpoll.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "Elftal niet snel meer wijzigen" (05-03-2018)
Na twee overwinningen en acht doelpunten heerst er opnieuw een positieve sfeer bij Anderlecht. Dat de offensieve jongens zo vlot de weg naar doel vinden, stemt Hein Vanhaezebrouck tevreden. "Ik ga dit team niet snel meer wijzigen", zo vertelt hij.
>> Lees verder

Saief blesseert zich opnieuw aan wenkbrauw (05-03-2018)
Kenny Saief beëindigde de wedstrijd tegen Zulte Waregem met een verminderd zicht. De middenvelder kreeg een klap, waardoor de wonde aan zijn wenkbrauw opnieuw open sprong. Saief speelde de wedstrijd wel uit.
>> Lees verder

Anderlecht wilde videoref niet afstaan (05-03-2018)
Dat er zaterdag geen videoscheidsrechter aanwezig was tijdens de wedstrijd tussen Standard en KV Mechelen, is dankzij Anderlecht. De videoref was aangeduid voor Zulte Waregem - Anderlecht en paars-wit wilde hem niet afstaan. Dit uit vrees voor klachten van andere clubs.
>> Lees verder

Teodorczyk en Dendoncker op één kaart van schorsing (05-03-2018)
Lukasz Teodorczyk kreeg aan de Gaverbeek zijn vierde gele kaart onder de neus geduwd. Samen met Leander Dendoncker staat hij nu op één kaart van een schorsing. Beide heren doen er goed aan om geen vijfde te pakken tegen Antwerp. Zoniet beginnen ze aan de play-offs in de tribune.
>> Lees verder

Gerkens: "Alles nog mogelijk door halvering punten" (04-03-2018)
Met een assist had Pieter Gerkens zijn aandeel in de overwinning tegen Zulte Waregem. "Het doet deugd om twee keer op rij te winnen", zo vertelde hij na afloop. Gerkens merkt ook dat het aanvallend steeds beter loopt. "Morioka, Teodorczyk en ik vinden elkaar goed."
>> Lees verder

Anderlecht haalt 18-jarige Fransman (04-03-2018)
Volgens de Franse journalist Nabil Djellit, die onder meer werkt voor France Football, komt Nabil Chaban voor Anderlecht voetballen. De middenvelder is geboren in het jaar 2000 en zal aansluiten bij de U19. Hij komt van Marseille.
>> Lees verder

WK belangrijker dan Anderlecht (04-03-2018)
Hein Vanhaezebrouck uitte voorbije vrijdag serieuze twijfels of Kara Mbodji überhaupt nog in actie zou komen dit seizoen. De makelaar van de Senegalees, Djily Dieng, spreekt dit tegen, al focust hij vooral op het WK. 
>> Lees verder

Capel had bijna nieuwe club gevonden (04-03-2018)
Diego Capel zit nog steeds zonder club nadat zijn contract bij Anderlecht vorige zomer werd ontbonden. De Spanjaard onderhandelde de voorbije dagen met de Engelse vierdeklasser Notts Country. Een deal leek in de maak, tot de manager van Capel de salariseisen verhoogde.
>> Lees verder

"Bedankt voor jullie lieve berichtjes" (04-03-2018)
Hein Vanhaezebrouck zei het al, de revalidatie van Henry Onyekuru verloopt goed. De Nigeriaan loopt al, maar nog niet buiten, wel binnen op de Alter-G. Hij postte nu ook een filmpje op twitter over zijn loopsessie en bedankte de supporters voor hun lieve berichtjes. 
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "We moeten langer in de wedstrijd blijven" (04-03-2018)
Hein Vanhaezebrouck was een tevreden man na de wedstrijd tegen Zulte-Waregem. Toch ziet hij nog dingen waar moeten aan gewerkt worden. Maar het belangrijkste waren de drie punten en dat Lukasz Teodorczyk opnieuw vlot de weg naar doel vond.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.