Gert Verheyen: "Hein Vanhaezebrouck blijft in mijn ogen een toptrainer"

3-3-2018 16:56:3 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Hein Vanhaezebrouck heeft het als trainer van Anderlecht nog niet makkelijk gehad. Er worden amper goede resultaten geboekt en de coach krijgt steeds vaker kritiek. Overdreven, zo vindt Gert Verheyen."In ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Gerkens: "Alles nog mogelijk door halvering punten" (04-03-2018)
Met een assist had Pieter Gerkens zijn aandeel in de overwinning tegen Zulte Waregem. "Het doet deugd om twee keer op rij te winnen", zo vertelde hij na afloop. Gerkens merkt ook dat het aanvallend steeds beter loopt. "Morioka, Teodorczyk en ik vinden elkaar goed."
>> Lees verder

Anderlecht haalt 18-jarige Fransman (04-03-2018)
Volgens de Franse journalist Nabil Djellit, die onder meer werkt voor France Football, komt Nabil Chaban voor Anderlecht voetballen. De middenvelder is geboren in het jaar 2000 en zal aansluiten bij de U19. Hij komt van Marseille.
>> Lees verder

WK belangrijker dan Anderlecht (04-03-2018)
Hein Vanhaezebrouck uitte voorbije vrijdag serieuze twijfels of Kara Mbodji überhaupt nog in actie zou komen dit seizoen. De makelaar van de Senegalees, Djily Dieng, spreekt dit tegen, al focust hij vooral op het WK. 
>> Lees verder

Capel had bijna nieuwe club gevonden (04-03-2018)
Diego Capel zit nog steeds zonder club nadat zijn contract bij Anderlecht vorige zomer werd ontbonden. De Spanjaard onderhandelde de voorbije dagen met de Engelse vierdeklasser Notts Country. Een deal leek in de maak, tot de manager van Capel de salariseisen verhoogde.
>> Lees verder

"Bedankt voor jullie lieve berichtjes" (04-03-2018)
Hein Vanhaezebrouck zei het al, de revalidatie van Henry Onyekuru verloopt goed. De Nigeriaan loopt al, maar nog niet buiten, wel binnen op de Alter-G. Hij postte nu ook een filmpje op twitter over zijn loopsessie en bedankte de supporters voor hun lieve berichtjes. 
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "We moeten langer in de wedstrijd blijven" (04-03-2018)
Hein Vanhaezebrouck was een tevreden man na de wedstrijd tegen Zulte-Waregem. Toch ziet hij nog dingen waar moeten aan gewerkt worden. Maar het belangrijkste waren de drie punten en dat Lukasz Teodorczyk opnieuw vlot de weg naar doel vond.
>> Lees verder

Anderlecht wipt naar tweede plaats (03-03-2018)
Doordat Anderlecht vanavond won en Charleroi niet verder kwam dan 0-0 tegen STVV, wipt paars-wit naar de tweede plaats in de stand. Hoger stond het dit seizoen nog niet. De uittredende landskampioen kampeerde al sinds 25 oktober op de derde stek.
>> Lees verder

Teodorczyk herleeft en laat Anderlecht vieren (03-03-2018)
Lukasz Teodorczyk is helemaal terug. Na zijn hattrick vorig weekend scoorde de Pool vandaag twee keer tegen Zulte Waregem. Hij leek Anderlecht zo een eenvoudige zege te bezorgen, maar in de slotfase werd het net als vorige week nog even spannend.
>> Lees verder

Opstelling Zulte-Waregem - Anderlecht (03-03-2018)
Geen veranderingen in de basiself tegenover vorige week. Hein Vanhaezebrouck brengt opnieuw dezelfde elf aan aftrap als tegen Moeskroen
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Zulte Waregem - Anderlecht (03-03-2018)
Vanavond om 20 uur wordt de volledige 29e speeldag van de reguliere competitie afgewerkt. Anderlecht trekt naar Zulte Waregem. Kan paars-wit het positieve van vorige week bevestigen of zetten Idrissa Doumbia en Aaron Leya Iseka hun moederclub een hak?
>> Lees verder

Het DNA van RSCA volgens 'Mac49' (36) (03-03-2018)
Hoe willen we onze club zien? Wat is belangrijk voor ons als fans? Hoe kijken we naar onze club? Aan de hand van vijf vragen trachten we hier een beeld van te schetsen. In deze editie delen we de antwoorden van Mac49.Deelnemen kan nog steeds via deze link. Veel leesplezier!
>> Lees verder

Naar La Manga zonder pers (03-03-2018)
Na de laatste wedstrijd van de reguliere competitie trekt RSC Anderlecht op een vijfdaagse stage. De bestemming zal net als in januari opnieuw La Manga zijn. Hein Vanhaezebrouck liet ook al weten dat de pers niet welkom is op de stage. 
>> Lees verder

Trebel: "Marseille was concreet ja" (03-03-2018)
Tijdens de wintermercato raakte bekend dat Marseille verregaande interesse toonde in Adrien Trebel. De Fransman wou daar toen niet dieper op ingaan en zei dat dat zaken waren voor zijn makelaar. Nu wil hij dat wel: "De interesse was concreet ja".
>> Lees verder

Zulte-Waregem wil Doumbia houden (03-03-2018)
Idrissa Doumbia speelt momenteel op huurbasis bij Zulte-Waregem. Daar zien ze wel iets in de middenvelder en wil hem ook volgend seizoen aan de Gaverbeek zien spelen. In principe kan dat, Essevee heeft die optie, maar RSC Anderlecht gaat altijd voor op de optie.
>> Lees verder

Anderlecht beloofde Roef al aan Waaslanders (03-03-2018)
In januari maakte Ryota Morioka de overstap van Waasland-Beveren naar RSC Anderlecht. Davy Roef werd toen, zonder zijn medeweten, in de deal betrokken. Paars-wit beloofde toen al dat Roef ook volgend seizoen bij de Waaslanders zou spelen. Roef kreeg het nieuws de dag nadien te horen. 
>> Lees verder

Verjaardag Adrien Trebel (03-03-2018)
Vandaag verjaart Adrien Trebel! Wij wensen hem van harte een gelukkige 27e verjaardag!
>> Lees verder

Binnen twee weken uitsluitsel voor Onyekuru (02-03-2018)
De revalidatie van Henry Onyekuru verloopt momenteel gunstig. Hij traint al binnen en mag al lopen op de Alter-G. Binnen twee weken ondergaat hij de ultieme test om te zien of hij de groepstrainingen mag hervatten.
>> Lees verder

"Op stage aan groepsgeest werken" (02-03-2018)
Deze week lieten we u al weten dat meteen na de laatste speeldag, RSC Anderlecht op stage trekt naar Spanje. De bedoeling is om daar aan de groepsgeest te werken, want die liet het de laatste weken wel afweten. 
>> Lees verder

Vraagteken of Kara dit seizoen nog speelt (02-03-2018)
Hein Vanhaezebrouck kwam deze middag met verrassend nieuws rond Kara Mbodji. De kans is namelijk groot dat de Senegalees dit seizoen niet meer in actie komt. Twee maanden na zijn operatie aan de knie is er namelijk nog steeds geen beterschap in zicht. 
>> Lees verder

Deschacht blijft voorlopig bij B-kern (02-03-2018)
Hein Vanhaezebrouck kreeg tijdens zijn persconferentie de vraag of hij het doelpunt van Olivier Deschacht bij de beloften had gezien. En of dat eventueel de deur opende voor een terugkeer naar de A-kern. 
>> Lees verder

Najar maakt beste vooruitgang geblesseerden (02-03-2018)
Andy Najar, Henry Onyekuru en Kara Mbodji zijn de drie langdurig geblesseerden waar RSC Anderlecht momenteel mee kampt. Van die drie maakt Andy Najar de beste vooruitgang volgens Hein Vanhaezebrouck. 
>> Lees verder

Spajic: "Overname zat in de hoofden van de spelers" (02-03-2018)
Hein Vanhaezebrouck dacht niet dat de overname in de hoofden van de spelers speelde, al gaf hij de laatste persconferentie toe, dat er misschien toch een paar worstelden met de onduidelijkheid over hun toekomst. Ook Uros Spajic geeft toe dat de overname wel degelijk een rol speelde. 
>> Lees verder

Bölöni in tribune tegen Anderlecht (02-03-2018)
11 maart staat de laatste wedstrijd in de reguliere competitie op het programma, RSC Anderlecht ontvangt Antwerp in het Astridpark. Coach Lazslo Bölöni zal echter niet in de dug-out plaatsnemen maar in de tribune. 
>> Lees verder

Roef jaartje langer bij Waasland-Beveren ? (02-03-2018)
Naast Isaac Kiese Thelin loopt er nog een huurling rond van RSC Anderlecht bij Waasland-Beveren, Davy Roef. In tegenstelling tot Kiese Thelin, ziet het ernaar uit dat Roef er nog een seizoen zal bijdoen bij de Waaslanders.
>> Lees verder

Boeckx klaar voor play-offs ? (02-03-2018)
Frank Boeckx is momenteel in behandeling in Duitsland voor zijn rug bij Bayern-dokter Hans-Wilhelm Müller Wohlfarth. De bahandeling bestaat uit inspuitingen in zijn rug. Binnen twee weken volgt de laatste behandeling. Boeckx hoopt dan ook om er terug te staan in de play-offs.
>> Lees verder

Coucke praat met Van Holsbeeck en eet in Saint-Guidon (02-03-2018)
Beslissingen nemen mag de nieuwe voorzitter Marc Coucke nog niet, maar verkennende gesprekken voeren wel. Gisteren kwam dan eindelijk het langverwachte gesprek tussen Coucke en Herman Van Holsbeeck. 
>> Lees verder

Vanhaezebrouck rekent volgend seizoen op Thelin (02-03-2018)
Isaak Kiese Thelin kan op interesse rekenen van Borussia Mönchengladbach. Maar ook Hein Vanhaezebrouck rekent op de spits volgend seizoen. Er is zelfs al overleg geweest tussen de coach en de Zweed, met oog op volgend seizoen. Dat zegt Miro Jacagnac, makelaar van Thelin. 
>> Lees verder

Verjaardag Lazar Markovic (02-03-2018)
Vandaag verjaart Lazar Markovic! Wij wensen hem van harte een gelukkige 24e verjaardag!
>> Lees verder

KV Oostende stelt opvolger Devroe voor (01-03-2018)
KV Oostende heeft vanmiddag Hugo Broos voorgesteld als zijn nieuwe sportief directeur. "Hij wordt de opvolger van Luc Devroe", zo laat de kustploeg weten. Devroe trekt in het kielzog van Marc Coucke mee naar Anderlecht, al moet zijn aanstelling nog officieel gemaakt worden.
>> Lees verder

Coucke wil minder perslekken door betere communicatie (01-03-2018)
Eén van de zaken die Marc Coucke bij Anderlecht wil veranderen, is de relatie met de pers. Coucke wil meer informatie delen, maar daar staat tegenover dat hij staalhard wil optreden tegen personen (ook spelers) die lekken.
>> Lees verder

Vancamp: “Anderlecht blijft mijn droom” (01-03-2018)
Naast Wout Faes laat Anderlecht nog een veelbelovende jonge speler ervaring opdoen in Nederland. Jorn Vancamp gooit de laatste weken hoge ogen bij Roda JC. Ook hij kreeg een telefoontje van Anderlecht-Online en stond ons graag te woord.
>> Lees verder

Coucke officieel voorzitter vanaf 26 maart (01-03-2018)
Vandaag is het 1 maart, de dag waarop Anderlecht zou overgaan van de familie Vanden Stock naar Marc Coucke. Het zal echter nog tot eind maart duren eer Coucke officieel eigenaar en voorzitter van Anderlecht is. Eerst moet de Belgische Mededingingsautoriteit zijn goedkeuring nog geven.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.