Maandag 5 maart Coucke te gast bij 'La Tribune'

1-3-2018 10:37:1 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Marc Coucke beloofde onlangs een persstop. Lang gaat de nieuwe voorzitter van Anderlecht zich daar evenwel niet aan houden. Dra zal hij immers te zien zijn in La Tribune.Maandag was Coucke nog te gast ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Verjaardag Adrien Trebel (03-03-2018)
Vandaag verjaart Adrien Trebel! Wij wensen hem van harte een gelukkige 27e verjaardag!
>> Lees verder

Binnen twee weken uitsluitsel voor Onyekuru (02-03-2018)
De revalidatie van Henry Onyekuru verloopt momenteel gunstig. Hij traint al binnen en mag al lopen op de Alter-G. Binnen twee weken ondergaat hij de ultieme test om te zien of hij de groepstrainingen mag hervatten.
>> Lees verder

"Op stage aan groepsgeest werken" (02-03-2018)
Deze week lieten we u al weten dat meteen na de laatste speeldag, RSC Anderlecht op stage trekt naar Spanje. De bedoeling is om daar aan de groepsgeest te werken, want die liet het de laatste weken wel afweten. 
>> Lees verder

Vraagteken of Kara dit seizoen nog speelt (02-03-2018)
Hein Vanhaezebrouck kwam deze middag met verrassend nieuws rond Kara Mbodji. De kans is namelijk groot dat de Senegalees dit seizoen niet meer in actie komt. Twee maanden na zijn operatie aan de knie is er namelijk nog steeds geen beterschap in zicht. 
>> Lees verder

Deschacht blijft voorlopig bij B-kern (02-03-2018)
Hein Vanhaezebrouck kreeg tijdens zijn persconferentie de vraag of hij het doelpunt van Olivier Deschacht bij de beloften had gezien. En of dat eventueel de deur opende voor een terugkeer naar de A-kern. 
>> Lees verder

Najar maakt beste vooruitgang geblesseerden (02-03-2018)
Andy Najar, Henry Onyekuru en Kara Mbodji zijn de drie langdurig geblesseerden waar RSC Anderlecht momenteel mee kampt. Van die drie maakt Andy Najar de beste vooruitgang volgens Hein Vanhaezebrouck. 
>> Lees verder

Spajic: "Overname zat in de hoofden van de spelers" (02-03-2018)
Hein Vanhaezebrouck dacht niet dat de overname in de hoofden van de spelers speelde, al gaf hij de laatste persconferentie toe, dat er misschien toch een paar worstelden met de onduidelijkheid over hun toekomst. Ook Uros Spajic geeft toe dat de overname wel degelijk een rol speelde. 
>> Lees verder

Bölöni in tribune tegen Anderlecht (02-03-2018)
11 maart staat de laatste wedstrijd in de reguliere competitie op het programma, RSC Anderlecht ontvangt Antwerp in het Astridpark. Coach Lazslo Bölöni zal echter niet in de dug-out plaatsnemen maar in de tribune. 
>> Lees verder

Roef jaartje langer bij Waasland-Beveren ? (02-03-2018)
Naast Isaac Kiese Thelin loopt er nog een huurling rond van RSC Anderlecht bij Waasland-Beveren, Davy Roef. In tegenstelling tot Kiese Thelin, ziet het ernaar uit dat Roef er nog een seizoen zal bijdoen bij de Waaslanders.
>> Lees verder

Boeckx klaar voor play-offs ? (02-03-2018)
Frank Boeckx is momenteel in behandeling in Duitsland voor zijn rug bij Bayern-dokter Hans-Wilhelm Müller Wohlfarth. De bahandeling bestaat uit inspuitingen in zijn rug. Binnen twee weken volgt de laatste behandeling. Boeckx hoopt dan ook om er terug te staan in de play-offs.
>> Lees verder

Coucke praat met Van Holsbeeck en eet in Saint-Guidon (02-03-2018)
Beslissingen nemen mag de nieuwe voorzitter Marc Coucke nog niet, maar verkennende gesprekken voeren wel. Gisteren kwam dan eindelijk het langverwachte gesprek tussen Coucke en Herman Van Holsbeeck. 
>> Lees verder

Vanhaezebrouck rekent volgend seizoen op Thelin (02-03-2018)
Isaak Kiese Thelin kan op interesse rekenen van Borussia Mönchengladbach. Maar ook Hein Vanhaezebrouck rekent op de spits volgend seizoen. Er is zelfs al overleg geweest tussen de coach en de Zweed, met oog op volgend seizoen. Dat zegt Miro Jacagnac, makelaar van Thelin. 
>> Lees verder

Verjaardag Lazar Markovic (02-03-2018)
Vandaag verjaart Lazar Markovic! Wij wensen hem van harte een gelukkige 24e verjaardag!
>> Lees verder

KV Oostende stelt opvolger Devroe voor (01-03-2018)
KV Oostende heeft vanmiddag Hugo Broos voorgesteld als zijn nieuwe sportief directeur. "Hij wordt de opvolger van Luc Devroe", zo laat de kustploeg weten. Devroe trekt in het kielzog van Marc Coucke mee naar Anderlecht, al moet zijn aanstelling nog officieel gemaakt worden.
>> Lees verder

Coucke wil minder perslekken door betere communicatie (01-03-2018)
Eén van de zaken die Marc Coucke bij Anderlecht wil veranderen, is de relatie met de pers. Coucke wil meer informatie delen, maar daar staat tegenover dat hij staalhard wil optreden tegen personen (ook spelers) die lekken.
>> Lees verder

Vancamp: “Anderlecht blijft mijn droom” (01-03-2018)
Naast Wout Faes laat Anderlecht nog een veelbelovende jonge speler ervaring opdoen in Nederland. Jorn Vancamp gooit de laatste weken hoge ogen bij Roda JC. Ook hij kreeg een telefoontje van Anderlecht-Online en stond ons graag te woord.
>> Lees verder

Coucke officieel voorzitter vanaf 26 maart (01-03-2018)
Vandaag is het 1 maart, de dag waarop Anderlecht zou overgaan van de familie Vanden Stock naar Marc Coucke. Het zal echter nog tot eind maart duren eer Coucke officieel eigenaar en voorzitter van Anderlecht is. Eerst moet de Belgische Mededingingsautoriteit zijn goedkeuring nog geven.
>> Lees verder

Anderlecht-jeugdspeler kiest voor Congolese nationale ploeg (28-02-2018)
Christian da Silva Katalay speelt voortaan voor de Congolese jeugdelftallen. De 19-jarige centrale verdediger uit de jeugdopleiding van Anderlecht sprak met de Congolese bondscoach U20 en ging in op zijn vraag om voor Congo te kiezen. In het verleden speelde Katalay al voor de Belgische U14.
>> Lees verder

Thelin op lijstje Mönchengladbach (28-02-2018)
Met zijn prestaties bij Waasland-Beveren heeft Isaac Kiese Thelin de interesse gewekt van Borussia Mönchengladbach. De club van Thorgan Hazard zoekt voor volgend seizoen nieuwe aanvallers en Thelin is één van de drie namen die met stip genoteerd staan.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck plant stage voor play-offs (28-02-2018)
Na de laatste wedstrijd van de reguliere competitie trekt Anderlecht voor vijf dagen naar Spanje. Hein Vanhaezebrouck wil daar het groepsgevoel versterken en een stevige basis leggen om Play-Off 1 aan te vatten.
>> Lees verder

Van Biesbroeck: "Devroe komt, dat is zekerheid" (28-02-2018)
Wat iedereen vermoedde, heeft Jo Van Biesbroeck nu ook met zoveel woorden verteld: "'Luc Devroe komt mee over van KV Oostende. Dat is een enige zekerheid", zo verklapt de operationeel manager van Anderlecht in Sport/Voetbalmagazine.
>> Lees verder

Verjaardag Hannes Delcroix (28-02-2018)
Vandaag verjaart Hannes Delcroix! Wij wensen hem van harte een gelukkige 19e verjaardag!
>> Lees verder

Harbaoui zaterdag niet tegen Anderlecht (27-02-2018)
Zulte Waregem kan zaterdag in de wedstrijd tegen Anderlecht geen beroep doen op Hamdi Harbaoui. De ex-spits van paars-wit zit dan een eerste van twee schorsingsdagen uit. De Geschillencommissie schorst Harbaoui voor een slag aan Eupen-verdediger Mulumba. De scheidsrechter had dit toen niet gezien.
>> Lees verder

Faes: “Anderlecht bekijkt al mijn wedstrijden” (27-02-2018)
Wout Faes is bezig aan een succesvolle uitleenbeurt bij Excelsior. Anderlecht-Online had een exclusief gesprek met de verdediger. "Ik werk hier met een coach die heel erg in mij gelooft en zette hier al heel wat stappen vooruit."
>> Lees verder

Het DNA van RSCA volgens 'Garrincha' (31) (27-02-2018)
We ontvingen reeds verschillende honderden inzendingen van onze bezoekers voor de rubriek "het DNA van RSCA". Vandaag delen we de inzending van één van onze webteamleden: Garrincha. Deelnemen kan nog steeds via deze link. Alle resultaten worden verwerkt in een mooi overzicht en een aantal vinden hun weg naar een nieuwspost. Veel leesplezier!
>> Lees verder

Vandaag start verkoop mini-abonnementen play-offs (27-02-2018)
Heeft u geen seizoensabonnement en wil u de vijf wedstrijden van Anderlecht in Play-Off 1 meemaken in het stadion? Dan kan u vanaf vandaag een mini-abonnement voor de play-offs aankopen. De prijzen variëren van 165 tot 250 euro. Jongeren en studenten betalen minder.
>> Lees verder

"Teodorczyk gelooft nog in landstitel" (27-02-2018)
Lukasz Teodorczyk liet zich tegen Moeskroen positief opmerken met drie doelpunten. Is de spits herboren? Zijn manager Marcin Kubacki heeft er vertrouwen in. "Er hangt opnieuw een positieve sfeer rond de ploeg. Dat is belangrijk."
>> Lees verder

Van Driessche leidt Zulte Waregem - Anderlecht (27-02-2018)
De KBVB heeft Bram Van Driessche aangeduid als scheidsrechter voor de wedstrijd tussen Zulte Waregem en Anderlecht van komende zaterdag. Van Driessche wordt bijgestaan door lijnrechters Jeroen Walschap en Mathias Hillaert en vierde scheidsrechter Kevin Van Damme.
>> Lees verder

Van Holsbeeck nieuwe voorzitter Pro League? (27-02-2018)
Half maart hebben Herman Van Holsbeeck en Marc Coucke een gesprek over de toekomst van die eerste bij Anderlecht. De kans dat Van Holsbeeck blijft, lijkt echter klein. Antwerp biedt hem een job aan, maar die weigert hij wellicht. Intussen heeft Van Holsbeeck ook het voorstel op zak op voorzitter te worden van de Pro League.
>> Lees verder

Trezeguet wekt interesse van Galatasaray (27-02-2018)
De prima prestaties van Trezeguet bij Kasimpasa blijven niet onopgemerkt. Volgens de Turkse website Fotomac wil Fatih Terim de aanvallende middenvelder naar Galatasaray halen wanneer Garry Rodrigues zou vertrekken.
>> Lees verder

Coucke: "Kunnen vijftienduizend tickets extra verkopen" (27-02-2018)
Marc Coucke had het in Extra time over meer dan enkel het financiële- en transferbeleid. Zo kwamen ook onder meer een nieuw stadion, Olivier Deschacht en Hein Vanhaezebrouck ter sprake. 
>> Lees verder

Coucke: “Proberen opnieuw aan te sluiten bij Europese subtop” (27-02-2018)
Kersvers Anderlecht-voorzitter Marc Coucke was maandagavond te gast in voetbaltalkshow Extra Time. Hij sprak er in zijn gekende stijl onder andere over de afgelopen wintermercato en zijn financiële plannen met Anderlecht.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.