Herman Van Holsbeeck kan voorzitter Pro League worden

27-2-2018 11:55:27 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Er wordt nu al wekenlang gespeculeerd over de toekomst van Herman Van Holsbeeck. De 63-jarige manager van Anderlecht lijkt in het Astridpark geen toekomst meer te hebben, maar heeft intussen wel een bijzonder ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Supporters roepen om ontslag Van Holsbeeck (26-02-2018)
Tijdens de wedstrijd tegen Moeskroen weerklonk op een bepaald moment 'Herman buiten'. Het begon bij enkele supporters, maar het geroep groeide aan en was na een poos duidelijk hoorbaar. De supporters verwijten Herman Van Holsbeeck een financieel en sportief wanbeleid.
>> Lees verder

Nieuwe webpoll: moet Van Holsbeeck blijven? (26-02-2018)
Nu Marc Coucke de nieuwe sterke man is bij Anderlecht, is de toekomst van Herman Van Holsbeeck bij paars-wit erg onzeker geworden. De manager ligt regelmatig onder vuur bij de supporters, maar hoe denkt u over hem? Moet Coucke Van Holsbeeck aan boord houden.
>> Lees verder

Van Biesbroeck: "Devroe komt, dat is zekerheid" (28-02-2018)
Wat iedereen vermoedde, heeft Jo Van Biesbroeck nu ook met zoveel woorden verteld: "'Luc Devroe komt mee over van KV Oostende. Dat is een enige zekerheid", zo verklapt de operationeel manager van Anderlecht in Sport/Voetbalmagazine.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.