Marc Coucke ziet Landry Dimata wel zitten

27-2-2018 11:14:27 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Marc Coucke zal in de zomer een goede spits naar Anderlecht moeten halen en één Belgische aanvaller mag altijd naar Anderlecht afzakken.KV Oostende verkocht in de zomer Landry Dimata aan Wolfsburg en ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Anderlecht-jeugdspeler kiest voor Congolese nationale ploeg (28-02-2018)
Christian da Silva Katalay speelt voortaan voor de Congolese jeugdelftallen. De 19-jarige centrale verdediger uit de jeugdopleiding van Anderlecht sprak met de Congolese bondscoach U20 en ging in op zijn vraag om voor Congo te kiezen. In het verleden speelde Katalay al voor de Belgische U14.
>> Lees verder

Thelin op lijstje Mönchengladbach (28-02-2018)
Met zijn prestaties bij Waasland-Beveren heeft Isaac Kiese Thelin de interesse gewekt van Borussia Mönchengladbach. De club van Thorgan Hazard zoekt voor volgend seizoen nieuwe aanvallers en Thelin is één van de drie namen die met stip genoteerd staan.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck plant stage voor play-offs (28-02-2018)
Na de laatste wedstrijd van de reguliere competitie trekt Anderlecht voor vijf dagen naar Spanje. Hein Vanhaezebrouck wil daar het groepsgevoel versterken en een stevige basis leggen om Play-Off 1 aan te vatten.
>> Lees verder

Van Biesbroeck: "Devroe komt, dat is zekerheid" (28-02-2018)
Wat iedereen vermoedde, heeft Jo Van Biesbroeck nu ook met zoveel woorden verteld: "'Luc Devroe komt mee over van KV Oostende. Dat is een enige zekerheid", zo verklapt de operationeel manager van Anderlecht in Sport/Voetbalmagazine.
>> Lees verder

Verjaardag Hannes Delcroix (28-02-2018)
Vandaag verjaart Hannes Delcroix! Wij wensen hem van harte een gelukkige 19e verjaardag!
>> Lees verder

Harbaoui zaterdag niet tegen Anderlecht (27-02-2018)
Zulte Waregem kan zaterdag in de wedstrijd tegen Anderlecht geen beroep doen op Hamdi Harbaoui. De ex-spits van paars-wit zit dan een eerste van twee schorsingsdagen uit. De Geschillencommissie schorst Harbaoui voor een slag aan Eupen-verdediger Mulumba. De scheidsrechter had dit toen niet gezien.
>> Lees verder

Faes: “Anderlecht bekijkt al mijn wedstrijden” (27-02-2018)
Wout Faes is bezig aan een succesvolle uitleenbeurt bij Excelsior. Anderlecht-Online had een exclusief gesprek met de verdediger. "Ik werk hier met een coach die heel erg in mij gelooft en zette hier al heel wat stappen vooruit."
>> Lees verder

Het DNA van RSCA volgens 'Garrincha' (31) (27-02-2018)
We ontvingen reeds verschillende honderden inzendingen van onze bezoekers voor de rubriek "het DNA van RSCA". Vandaag delen we de inzending van één van onze webteamleden: Garrincha. Deelnemen kan nog steeds via deze link. Alle resultaten worden verwerkt in een mooi overzicht en een aantal vinden hun weg naar een nieuwspost. Veel leesplezier!
>> Lees verder

Vandaag start verkoop mini-abonnementen play-offs (27-02-2018)
Heeft u geen seizoensabonnement en wil u de vijf wedstrijden van Anderlecht in Play-Off 1 meemaken in het stadion? Dan kan u vanaf vandaag een mini-abonnement voor de play-offs aankopen. De prijzen variëren van 165 tot 250 euro. Jongeren en studenten betalen minder.
>> Lees verder

"Teodorczyk gelooft nog in landstitel" (27-02-2018)
Lukasz Teodorczyk liet zich tegen Moeskroen positief opmerken met drie doelpunten. Is de spits herboren? Zijn manager Marcin Kubacki heeft er vertrouwen in. "Er hangt opnieuw een positieve sfeer rond de ploeg. Dat is belangrijk."
>> Lees verder

Van Driessche leidt Zulte Waregem - Anderlecht (27-02-2018)
De KBVB heeft Bram Van Driessche aangeduid als scheidsrechter voor de wedstrijd tussen Zulte Waregem en Anderlecht van komende zaterdag. Van Driessche wordt bijgestaan door lijnrechters Jeroen Walschap en Mathias Hillaert en vierde scheidsrechter Kevin Van Damme.
>> Lees verder

Van Holsbeeck nieuwe voorzitter Pro League? (27-02-2018)
Half maart hebben Herman Van Holsbeeck en Marc Coucke een gesprek over de toekomst van die eerste bij Anderlecht. De kans dat Van Holsbeeck blijft, lijkt echter klein. Antwerp biedt hem een job aan, maar die weigert hij wellicht. Intussen heeft Van Holsbeeck ook het voorstel op zak op voorzitter te worden van de Pro League.
>> Lees verder

Trezeguet wekt interesse van Galatasaray (27-02-2018)
De prima prestaties van Trezeguet bij Kasimpasa blijven niet onopgemerkt. Volgens de Turkse website Fotomac wil Fatih Terim de aanvallende middenvelder naar Galatasaray halen wanneer Garry Rodrigues zou vertrekken.
>> Lees verder

Coucke: "Kunnen vijftienduizend tickets extra verkopen" (27-02-2018)
Marc Coucke had het in Extra time over meer dan enkel het financiële- en transferbeleid. Zo kwamen ook onder meer een nieuw stadion, Olivier Deschacht en Hein Vanhaezebrouck ter sprake. 
>> Lees verder

Coucke: “Proberen opnieuw aan te sluiten bij Europese subtop” (27-02-2018)
Kersvers Anderlecht-voorzitter Marc Coucke was maandagavond te gast in voetbaltalkshow Extra Time. Hij sprak er in zijn gekende stijl onder andere over de afgelopen wintermercato en zijn financiële plannen met Anderlecht.
>> Lees verder

Deschacht zet U21 op weg naar ruime winst (video) (26-02-2018)
De beloften van Anderlecht hebben vanavond met 3-0 gewonnen van Standard. Olivier Deschacht opende na twaalf minuten de score na een hoekschop. Na de rust vonden ook Nelson Azevedo (strafschop) en Francis Amuzu de weg naar doel.
>> Lees verder

Deschacht speelt straks met U21 (26-02-2018)
De U21 spelen straks om 19.30 uur een topwedstrijd tegen Standard. De meest opvallende naam in de kern is die van Olivier Deschacht. Uit de A-kern is verder Boy de Jong van de partij. Milan Corryn ontbreekt wegens schorsing en ook Anthony D'Alberto, Kobe Cools en Mohammed Dauda zijn er niet bij.
>> Lees verder

Nieuwe webpoll: moet Van Holsbeeck blijven? (26-02-2018)
Nu Marc Coucke de nieuwe sterke man is bij Anderlecht, is de toekomst van Herman Van Holsbeeck bij paars-wit erg onzeker geworden. De manager ligt regelmatig onder vuur bij de supporters, maar hoe denkt u over hem? Moet Coucke Van Holsbeeck aan boord houden.
>> Lees verder

Coucke straks in Extra Time (26-02-2018)
Op papier zijn nog niet alle details afgerond, maar naar de buitenwereld toe is het nu klaar en duidelijk: Marc Coucke is de nieuwe voorzitter van Anderlecht. Vanavond is hij in deze hoedanigheid te gast in Extra Time op Canvas.
>> Lees verder

"Anderlecht heeft één topspits en dat is Teodorczyk" (26-02-2018)
Het was lang geleden, maar Lukasz Teodorczyk was gisteren nog eens de uitblinker bij Anderlecht. Zowel Marc Coucke als Hein Vanhaezebrouck reageerden erg blij op zijn drie doelpunten. "Dit was wat hij nodig had. Ik hoop dat hij nu definitief vertrokken is."
>> Lees verder

Morioka: "Anders voetballen dan bij Beveren" (26-02-2018)
Ryota Morioka scoorde tegen Moeskroen zijn eerste twee doelpunten in loondienst van Anderlecht. De beste Morioka zagen we echter nog niet. "Tactisch worden hier andere dingen van me gevraagd dan bij Waasland-Beveren", zo legt hij uit.
>> Lees verder

Supporters roepen om ontslag Van Holsbeeck (26-02-2018)
Tijdens de wedstrijd tegen Moeskroen weerklonk op een bepaald moment 'Herman buiten'. Het begon bij enkele supporters, maar het geroep groeide aan en was na een poos duidelijk hoorbaar. De supporters verwijten Herman Van Holsbeeck een financieel en sportief wanbeleid.
>> Lees verder

Saief geraakt aan het oog (foto) (26-02-2018)
Iets voorbij het halfuur werd de partij tussen Anderlecht en Moeskroen even onderbroken voor een blessurebehandeling bij Kenny Saief. De middenvelder moest na een botsing behandeld worden aan de wenkbrauw. De medische staf kleefde de wonde toe en Saief kon de wedstrijd volmaken.
>> Lees verder

Verjaardag Matz Sels en Sven Kums (26-02-2018)
Vandaag vieren Matz Sels en Sven Kums hun verjaardagen. Matz Sels wordt 26 en Sven Kums 30 jaar oud. Wij wensen hen beide een gelukkige verjaardag!
>> Lees verder

Matazo heeft aanbieding Monaco op zak (25-02-2018)
AS Monaco heeft Eliot Matazo een aanbod gedaan om in het Prinsdom te komen voetballen. Dat schrijft de Franse website Buzz Sport. Matazo is één van de grootste talenten van Anderlecht. Vorige week werd hij 16 jaar, maar hij tekende nog geen contract bij paars-wit. Heel wat topclubs azen op zijn diensten.
>> Lees verder

Teodorczyk scoort hattrick, maar Anderlecht bibbert (25-02-2018)
Anderlecht leek zijn nieuwe baas Marc Coucke een mooi welkom te geven. Tegen, een toegegeven erg zwak, Moeskroen scoorde paars-wit vier keer in een uur tijd. Lukasz Teodorczyk lukte zelfs een hattrick. Maar in de slotfase gaf paars-wit een zeker overwinning nog weg want in twintig minuten tijd scoorden de bezoekers ook vier keer.
>> Lees verder

Coucke: "Financieel zijn hier enorme mogelijkheden" (25-02-2018)
Om 12.45 uur arriveerde Marc Coucke vanmiddag in Anderlecht. Hij stond meteen de aanwezige pers te woord en vertelde er veel zin in te hebben. "Ik ga een beetje tijd nodig hebben natuurlijk, maar financieel zijn hier enorme mogelijkheden."
>> Lees verder

Devroe in Anderlecht: "Volgende week meer nieuws" (25-02-2018)
Niet alleen Marc Coucke maakte vanmiddag zijn opwachting in het Constant Vanden Stock-stadion, ook Luc Devroe tekende present. Iedereen verwacht dat de Oostende-manager snel de overstap maakt naar Anderlecht, maar dat wilde hij vanmiddag (nog) niet bevestigen.
>> Lees verder

Was het Coucke die Teodorczyk laat knallen? (25-02-2018)
Lukasz Teodorczyk heeft tegen Moeskroen zijn neus voor doelpunten nog eens teruggevonden. Iets scoorde hij een strafschop en na de rust scoorde hij nog twee keer. Opvallend: voor de wedstrijd sprak de nieuwe voorzitter Marc Coucke minutenlang met de Pool. 
>> Lees verder

Vanhaezebrouck dropt Trebel meteen in basiself (25-02-2018)
Over een uurtje speelt Anderlecht thuis tegen Excel Moeskroen. Adrien Trebel is opnieuw fit en start weer in de basis. Ook Leander Dendoncker en Sven Kums maken weer hun opwachting na een weekje schorsing.
>> Lees verder

Mitrovic scoort twee keer in vier dagen (25-02-2018)
Aleksandar Mitrovic heeft bij Fulham zijn neus voor doelpunten teruggevonden. In de laatste twee wedstrijden scoorde hij twee doelpunten. Woensdag tegen Bristol bezorgde hij Fulham een punt met zijn doelpunt (1-1), gisteren tegen Wolverhampton stelde hij na 71 minuten de zege veilig met het tweede doelpunt van de avond (2-0).
>> Lees verder

Voorbeschouwing: Anderlecht - Moeskroen (25-02-2018)
Zorgt de intrede van Marc Coucke voor inspiratie en kan Anderlecht na vijf wedstrijden zonder overwinning nog eens winnen? Vanmiddag tegen Moeskroen is de hoop bij veel fans alleszins groot. Zorgt Coucke vanaf dag één voor de grote ommekeer?
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.