Coucke: "Veel respect voor Deschacht, maar was wel grappig"

27-2-2018 11:3:27 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Olivier Deschacht kwam na zijn verwijzing naar de B-kern voor een eerste keer in actie met de belofteploeg. De verdediger scoorde na 12 minuten zelfs de openingstreffer. Voorzitter Marc Coucke zat in de ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Deschacht speelt straks met U21 (26-02-2018)
De U21 spelen straks om 19.30 uur een topwedstrijd tegen Standard. De meest opvallende naam in de kern is die van Olivier Deschacht. Uit de A-kern is verder Boy de Jong van de partij. Milan Corryn ontbreekt wegens schorsing en ook Anthony D'Alberto, Kobe Cools en Mohammed Dauda zijn er niet bij.
>> Lees verder

Deschacht zet U21 op weg naar ruime winst (video) (26-02-2018)
De beloften van Anderlecht hebben vanavond met 3-0 gewonnen van Standard. Olivier Deschacht opende na twaalf minuten de score na een hoekschop. Na de rust vonden ook Nelson Azevedo (strafschop) en Francis Amuzu de weg naar doel.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.