Coucke: "Ik moet geen spits kopen bij PSG, ik moet er een kopen die PSG nadien wil"

27-2-2018 10:57:27 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Jan Mulder ziet Coucke als een soort sjeik: "Als je Anderlecht terug wil hebben, moet je behoorlijk investeren." De zakenman countert: "Wat transfers betreft, heb je gelijk, maar niet qua operationeel ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Coucke: "Financieel zijn hier enorme mogelijkheden" (25-02-2018)
Om 12.45 uur arriveerde Marc Coucke vanmiddag in Anderlecht. Hij stond meteen de aanwezige pers te woord en vertelde er veel zin in te hebben. "Ik ga een beetje tijd nodig hebben natuurlijk, maar financieel zijn hier enorme mogelijkheden."
>> Lees verder

Coucke: “Proberen opnieuw aan te sluiten bij Europese subtop” (27-02-2018)
Kersvers Anderlecht-voorzitter Marc Coucke was maandagavond te gast in voetbaltalkshow Extra Time. Hij sprak er in zijn gekende stijl onder andere over de afgelopen wintermercato en zijn financiële plannen met Anderlecht.
>> Lees verder

Coucke: "Kunnen vijftienduizend tickets extra verkopen" (27-02-2018)
Marc Coucke had het in Extra time over meer dan enkel het financiële- en transferbeleid. Zo kwamen ook onder meer een nieuw stadion, Olivier Deschacht en Hein Vanhaezebrouck ter sprake. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.