Dendoncker: "Lieten ze helemaal terug in wedstrijd komen"

26-2-2018 12:15:26 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Als je als ploeg 4-0 voorstaat in eigen huis op de 65ste minuut, dan verwacht je toch voor de rest een rustige namiddag te hebben. In plaats daarvan moest Anderlecht nog bibberen en beven voor de laatste ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.

Gerelateerd nieuws

Teodorczyk scoort hattrick, maar Anderlecht bibbert (25-02-2018)
Anderlecht leek zijn nieuwe baas Marc Coucke een mooi welkom te geven. Tegen, een toegegeven erg zwak, Moeskroen scoorde paars-wit vier keer in een uur tijd. Lukasz Teodorczyk lukte zelfs een hattrick. Maar in de slotfase gaf paars-wit een zeker overwinning nog weg want in twintig minuten tijd scoorden de bezoekers ook vier keer.

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.