Coucke arriveert op Anderlecht door grote poort en krijgt zelfs een eigen taart

25-2-2018 14:10:25 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Voor het oog van talloze cameraploegen heeft Marc Coucke om 13 uur zijn intrede gemaakt op Anderlecht. De volgende voorzitter van paars-wit reed in een zwarte Tesla de parking op en stond vervolgens de ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

"Ja, ik heb Coucke al gesproken" (23-02-2018)
Hein Vanhaezebrouck kreeg op de persconferentie de vraag of de overname in de hoofden van de spelers speelt, met de negatieve resultaten als gevolg. De coach gaf ook mee dat hij Marc Coucke al had gesprokken ondertussen, maar meer wou hij er niet over zeggen.
>> Lees verder

"Ze konden vijf Mitrovic'en huren" (24-02-2018)
Dit weekend is het dan eindelijk zover, Marc Coucke is voorzitter van RSC Anderlecht. Althans nog onofficieel tot 1 maart, wegens de wetgeving van de mededinging. Over de voorbije wintermercato wil hij wel het één en het ander uitleggen. 
>> Lees verder

Coucke: "Ik ga mij smijten" (24-02-2018)
Vanavond zwaait Marc Coucke af als voorzitter van KV Oostende, en dan is het aan RSC Anderlecht. Coucke beloofd alvast om de communicatie naar buiten toe beter en gestructureerder te laten verlopen en geeft meteen mee dat hij lekken niet zal tolereren.
>> Lees verder

"Eerste werk, gesprek met Hein" (24-02-2018)
Hein Vanhaezebrouck zei gisteren op de persconferentie dat hij al eens gesproken had met Marc Coucke. Ook de toekomstige nieuwe voorzitter geeft dit toe. En het eerste wat op de agenda staat, is een goed gesprek met Hein Vanhaezebrouck.
>> Lees verder

"Hoe, wat en wanneer, moeten we nog afspreken" (24-02-2018)
De laatste weken verscheen geregeld in de pers dat Luc Devroe samen met Marc Coucke de overstap zal maken naar RSC Anderlecht. Coucke ontkent dat ook niet, alleen moeten er nog bepaalde zaken worden afgesproken.
>> Lees verder

Naast Coucke neemt ook Devroe afscheid van Oostende (24-02-2018)
Marc Coucke nam vanavond afscheid van zijn club KV Oostende. Voor de partij tegen STVV werd hij in de bloemetjes gezet en kreeg hij onder meer een grote beker van Kamagurka. "Want bij Anderlecht zal je op korte termijn toch geen trofeeën winnen", klonk het met een knipoog.
>> Lees verder

Coucke: "Financieel zijn hier enorme mogelijkheden" (25-02-2018)
Om 12.45 uur arriveerde Marc Coucke vanmiddag in Anderlecht. Hij stond meteen de aanwezige pers te woord en vertelde er veel zin in te hebben. "Ik ga een beetje tijd nodig hebben natuurlijk, maar financieel zijn hier enorme mogelijkheden."
>> Lees verder

Coucke straks in Extra Time (26-02-2018)
Op papier zijn nog niet alle details afgerond, maar naar de buitenwereld toe is het nu klaar en duidelijk: Marc Coucke is de nieuwe voorzitter van Anderlecht. Vanavond is hij in deze hoedanigheid te gast in Extra Time op Canvas.
>> Lees verder

Coucke: “Proberen opnieuw aan te sluiten bij Europese subtop” (27-02-2018)
Kersvers Anderlecht-voorzitter Marc Coucke was maandagavond te gast in voetbaltalkshow Extra Time. Hij sprak er in zijn gekende stijl onder andere over de afgelopen wintermercato en zijn financiële plannen met Anderlecht.
>> Lees verder

Coucke: "Kunnen vijftienduizend tickets extra verkopen" (27-02-2018)
Marc Coucke had het in Extra time over meer dan enkel het financiële- en transferbeleid. Zo kwamen ook onder meer een nieuw stadion, Olivier Deschacht en Hein Vanhaezebrouck ter sprake. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.