Vanhaezebrouck: "Niemand haalde zoveel jeugd bij de A-kern"

23-2-2018 16:12:23 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Hein Vanhaezebrouck is op zijn persbabbel van vrijdag nog eens teruggekomen op de kritiek die Marc Degryse uitte in Extra Time. Die vond dat de Anderlecht-trainer te weinig respect opbracht voor zijn beloftenspelers.Op ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

"Ja, ik heb Coucke al gesproken" (23-02-2018)
Hein Vanhaezebrouck kreeg op de persconferentie de vraag of de overname in de hoofden van de spelers speelt, met de negatieve resultaten als gevolg. De coach gaf ook mee dat hij Marc Coucke al had gesprokken ondertussen, maar meer wou hij er niet over zeggen.
>> Lees verder

"Eerste werk, gesprek met Hein" (24-02-2018)
Hein Vanhaezebrouck zei gisteren op de persconferentie dat hij al eens gesproken had met Marc Coucke. Ook de toekomstige nieuwe voorzitter geeft dit toe. En het eerste wat op de agenda staat, is een goed gesprek met Hein Vanhaezebrouck.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.