Anderlecht kan tegen Moeskroen opnieuw rekenen op Trebel

23-2-2018 15:56:23 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Adrien Trebel ontbrak de voorbije weken in de selectie van de landskampioen. Eerst door een blessure aan de hamstrings, daarna wegens ziekte. Nu is de Fransman weer speelklaar. Anderlecht.Anderlecht kampt ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Voorbeschouwing: Anderlecht - Moeskroen (25-02-2018)
Zorgt de intrede van Marc Coucke voor inspiratie en kan Anderlecht na vijf wedstrijden zonder overwinning nog eens winnen? Vanmiddag tegen Moeskroen is de hoop bij veel fans alleszins groot. Zorgt Coucke vanaf dag één voor de grote ommekeer?
>> Lees verder

Vanhaezebrouck dropt Trebel meteen in basiself (25-02-2018)
Over een uurtje speelt Anderlecht thuis tegen Excel Moeskroen. Adrien Trebel is opnieuw fit en start weer in de basis. Ook Leander Dendoncker en Sven Kums maken weer hun opwachting na een weekje schorsing.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.