Vanden Stock verwelkomt Coucke zondag in Astridpark

20-2-2018 10:37:20 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Zaterdag zwaait Marc Coucke af als voorzitter van KV Oostende, zondag maakt hij zijn eerste acte de présence in de eretribune van Anderlecht. Aan de trappen van de hoofdtribune zal hij opgewacht worden ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Vanden Stock afwezig op zijn laatste match als voorzitter (19-02-2018)
Volgende week, in de thuiswedstrijd tegen Moeskroen, doet Marc Coucke zijn intrede als nieuwe voorzitter van Anderlecht. De partij van afgelopen vrijdag op Sint-Truiden was dus de laatste van Roger Vanden Stock als Anderlecht-voorzitter. Hij was echter niet aanwezig op Stayen.
>> Lees verder

Zondag geen huldiging Vanden Stock (21-02-2018)
Marc Coucke wordt zaterdag door KV Oostende uitgewuifd als nieuwe voorzitter en zondag er zo verwelkomd. Paars-wit zal zondag echter nog geen afscheid nemen van Roger Vanden Stock. Dit omdat de machtoverdracht nog niet officieel is.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.