Deschacht meldde zich ziek

15-2-2018 18:12:15 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Deschacht stuurde vanochtend overigens zijn kat naar de training van het B elftal. Officieel luidde het dat de Oost-Vlaming ziek is, maar in zijn entourage klinkt het dat de situatie zo hard op hem weegt ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

"Beslissing over Deschacht in samenspraak met spelers" (15-02-2018)
Veel meer dan anders werd er vandaag uitgekeken naar de persconferentie van Hein Vanhaezebrouck. De zaak Olivier Deschacht was hier de oorzaak van. De coach begon zijn persbabbel met de boodschap dat hij geen vragen over dit onderwerp zou beantwoorden, maar legde wel een verklaring af.
>> Lees verder

Deschacht wil gesprek met Coucke (16-02-2018)
Volgens Het Laatste Nieuws denkt Olivier Deschacht er ernstig over na om meteen een punt te zetten achter zijn carrière. Maar eerst wil de verdediger een gesprek met de nieuwe sterke man Marc Coucke.
>> Lees verder

Spelers laten Deschacht vallen uit schrik (16-02-2018)
Toch niet alle spelers zouden voorstander geweest zijn om Olivier Deschacht naar de B-kern te sturen. Hein Vanhaezebrouck vertelde gisteren dat deze beslissing genomen was na overleg met de spelersgroep, maar de kranten weten dat de spelers vooral instemden uit schrik en eigenbelang.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.