Deschacht: "Mijn eigen schuld, ben te negatief geweest"

14-2-2018 14:43:14 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Olivier Deschacht werd door RSC Anderlecht naar de B-kern verwezen. De ervaren verdediger zou zich té negatief hebben opgesteld in de kleedkamer. Ondertussen reageerde Deschacht ook zelf op zijn verwijdering ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Deschacht naar B-kern wegens 'negatieve houding' (14-02-2018)
In een kort officieel bericht laat Anderlecht weten dat Oliver Deschacht voor onbepaalde tijd naar de B-kern is verwezen. De club wil geen verdere commentaar kwijt. Bepaalde media berichten intussen dat een "te negatieve houding binnen de kleedkamer" de aanleiding is.
>> Lees verder

Deschacht daagt niet op voor training B-kern (15-02-2018)
Olivier Deschacht heeft zich vanmorgen niet gemeld in Neerpede om er te trainen met de B-kern. Officieel luidt het dat hij ziek is, maar vanuit zijn entourage komen er berichten dat hij het niet meer kan opbrengen om te trainen met het tweede elftal.
>> Lees verder

"Beslissing over Deschacht in samenspraak met spelers" (15-02-2018)
Veel meer dan anders werd er vandaag uitgekeken naar de persconferentie van Hein Vanhaezebrouck. De zaak Olivier Deschacht was hier de oorzaak van. De coach begon zijn persbabbel met de boodschap dat hij geen vragen over dit onderwerp zou beantwoorden, maar legde wel een verklaring af.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.