Anderlecht stuurt Deschacht naar B-kern

14-2-2018 12:43:14 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

RSC Anderlecht heeft verdediger Olivier Deschacht voor onbepaalde tijd naar de B-kern gestuurd.Anderlecht onthoudt zich voorlopig van verdere commentaar. Volgens verschillende media ligt de negatieve attitude ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Deschacht: "Het is mijn eigen schuld" (14-02-2018)
Olivier Deschacht is voor onbepaalde tijd naar de B-kern gestuurd wegens negatief gedrag in de kleedkamer. De verdediger steekt nu de hand in eigen boezem en geeft zijn fouten eerlijk toe: "Het is mijn eigen schuld".
>> Lees verder

Deschacht daagt niet op voor training B-kern (15-02-2018)
Olivier Deschacht heeft zich vanmorgen niet gemeld in Neerpede om er te trainen met de B-kern. Officieel luidt het dat hij ziek is, maar vanuit zijn entourage komen er berichten dat hij het niet meer kan opbrengen om te trainen met het tweede elftal.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.