Vanhaezebrouck: "Vertrekken zou nu niets gaan veranderen"

12-2-2018 9:58:12 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Neen, het loopt niet goed bij RSC Anderlecht. Op de Oostendse grasmat kwamen de troepen van Hein Vanhaezebrouck opnieuw erg zwak voor de dag. De coach ziet het probleem in.Vanhaezebrouck had het zelfs ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

"Geen enkele speler steunt Vanhaezebrouck nog" (12-02-2018)
Hoe moet het verder met Anderlecht? En welke rol is hierin nog weggelegd voor Hein Vanhaezebrouck. Het Laatste Nieuws kreeg een verontrustende boodschap van een 'belangrijke speler in de kleedkamer': "Niemand in de spelersgroep staat nog achter de coach", zo vertelde die aan de krant.
>> Lees verder

Maakte Vanhaezebrouck het psycholoog onmogelijk om te helpen? (13-02-2018)
Hein Vanhaezebrouck overweegt om een sportpsycholoog in te schakelen om de spelersgroep mentaal op te krikken. Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad legde dit idee voor aan een psycholoog. Zij vrezen dat het een moeilijk verhaal wordt. "Door wat Vanhaezebrouck deed, is het voor een psycholoog nog moeilijk om te helpen"
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.