Vanhaezebrouck: "Wil niet 1e trainer in 50 jaar worden zonder Europees voetbal"

11-2-2018 10:59:11 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Hein Vanhaezebrouck beleeft zware weken. De trainer van Anderlecht nam na de nederlaag tegen KV Oostende opnieuw geen blad voor de mond. Hij vreest dat zijn ploeg nog zal moeten knokken om Europees voetbal ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Vanhaezebrouck: "Het is vrij plat allemaal" (11-02-2018)
Hein Vanhaezebrouck weet het stilaan ook allemaal niet meer. Zalven, tieren, slaan, het maakt allemaal niet uit, hij krijgt geen vuur meer in zijn groep. "Ik heb geen spelers die de rest op sleeptouw neemt, het is vrij plat allemaal", aldus de coach.
>> Lees verder

"Geen enkele speler steunt Vanhaezebrouck nog" (12-02-2018)
Hoe moet het verder met Anderlecht? En welke rol is hierin nog weggelegd voor Hein Vanhaezebrouck. Het Laatste Nieuws kreeg een verontrustende boodschap van een 'belangrijke speler in de kleedkamer': "Niemand in de spelersgroep staat nog achter de coach", zo vertelde die aan de krant.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.