Geen Adrien Trebel tegen Oostende

9-2-2018 16:2:9 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht trekt op speeldag 26 naar KV Oostende. In de Versluys Arena van de Kustboys moeten de Brusselaars nog steeds een belangrijke pion missen.Hein Vanhaezebrouck zal in Oostende net als tegen KV ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Trebel niet klaar voor Oostende, wellicht wel voor STVV (09-02-2018)
Adrien Trebel geraakt niet klaar voor de wedstrijd van morgen tegen KV Oostende. Maar wellicht geraakt de Fransman wel klaar voor de wedstrijd van volgende week vrijdag tegen STVV. De coach rekent dus meer dan ooit op de andere anciens om de jongeren in de ploeg te begeleiden. 
>> Lees verder

Voorbeschouwing: KV Oostende - Anderlecht (10-02-2018)
Wie heeft de bonen gefret en wie krijgt er (een zoveelste) een nieuwe kans? Na de collectieve wanprestatie tegen KV Mechelen (een understatement) liet coach Hein Vanhaezebrouck het stormen in Anderlecht. Waren de heren hoge bomen in staat om zoveel wind te trotseren of zijn ze geknakt? Het antwoord vanavond in Oostende.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.