Vanhaezebrouck: "Ik heb eens aan de boom geschud, ja "

9-2-2018 15:36:9 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht leeft toe naar de belangrijke verplaatsing naar KV Oostende. Hein Vanhaezebrouck eist van zijn spelers een antwoord na de makke prestatie tegen KV Mechelen. Op zijn persconferentie kwam de oefenmeester ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Coucke heeft Oostende verkocht (07-02-2018)
Marc Coucke is erin geslaagd om KV Oostende te verkopen. Dat vertelde hij vanavond bij aankomst op het Gala van de Gouden Schoen. Door de verkoop van Oostende kan Coucke zonder problemen op 1 maart de fakkel overnemen bij Anderlecht.
>> Lees verder

Peter Callant nieuwe eigenaar KVO (08-02-2018)
Verzekeraar Peter Callant wordt de nieuwe eigenaar van KV Oostende. Hij volgt op 1 maart Marc Coucke op als voorzitter.
>> Lees verder

Trebel haalt Oostende wellicht niet (09-02-2018)
De medische staf van RSC Anderlecht deed er alles aan om Adrien Trebel speelklaar te krijgen voor morgen. Maar de kans dat de Fransman het duel tegen KV Oostende haalt, wordt alsmaar minder waarschijnlijk.
>> Lees verder

Dubbele premie bij winst voor Kustboys (09-02-2018)
Morgen speelt RSC Anderlecht tegen KV Oostende in de Versluys Arena. Marc Coucke is nog tot en met 24 februari voorzitter van KV Oostende en support dus voor zijn "weireldploegsje". Meer nog, hij beloofde de spelers van KVO een dubbele winstpremie. 
>> Lees verder

Trebel niet klaar voor Oostende, wellicht wel voor STVV (09-02-2018)
Adrien Trebel geraakt niet klaar voor de wedstrijd van morgen tegen KV Oostende. Maar wellicht geraakt de Fransman wel klaar voor de wedstrijd van volgende week vrijdag tegen STVV. De coach rekent dus meer dan ooit op de andere anciens om de jongeren in de ploeg te begeleiden. 
>> Lees verder

Voorbeschouwing: KV Oostende - Anderlecht (10-02-2018)
Wie heeft de bonen gefret en wie krijgt er (een zoveelste) een nieuwe kans? Na de collectieve wanprestatie tegen KV Mechelen (een understatement) liet coach Hein Vanhaezebrouck het stormen in Anderlecht. Waren de heren hoge bomen in staat om zoveel wind te trotseren of zijn ze geknakt? Het antwoord vanavond in Oostende.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.