Nicolas Lombaerts: "Milic zal deze zomer wel naar Anderlecht gaan"

8-2-2018 10:57:8 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Nicolas Lombaerts heeft in een openhartig interview met Het Nieuwsblad aangegeven dat één van zijn ploegmaats in de zomer wellicht naar Anderlecht zal verhuizen.De ervaren verdediger zal zelf niet naar ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Open training op Sint-Valentijn (09-02-2018)
De wonderen zijn de wereld nog niet uit, er komt zowaar een open training in het Constant Vanden Stock Stadion komende woensdag om 11uur. Voor aanvang van de training is er een signeersessie voorzien aan het Congress Center, met Kenny Saief, Ryota Morioka en Lazar Markovic om 9u30. Er is ook een valentijnswedstrijd aan gekoppeld. 
>> Lees verder

Trainerswissel was doorslaggevend (09-02-2018)
Het scheelde niet veel of de Anderlecht-supporters hadden Francis Amuzu nooit in het shirt van RSC Anderlecht gezien. Het vertrek van René Weiler deed Amuzu beslissen om alsnog bij paars-wit te blijven, zoniet was hij vertrokken. 
>> Lees verder

Wie neemt de strafschoppen ? (09-02-2018)
De voorbije strafschoppen werden genomen en gemist door de nieuwkomers, Kenny Saief en Ryota Morioka. Sven Kums verklaarde na Mechelen dat hij de penalty wel wou nemen maar niet op de lijst stond. Hoe zit het nu voor de toekomst. 
>> Lees verder

Trebel niet klaar voor Oostende, wellicht wel voor STVV (09-02-2018)
Adrien Trebel geraakt niet klaar voor de wedstrijd van morgen tegen KV Oostende. Maar wellicht geraakt de Fransman wel klaar voor de wedstrijd van volgende week vrijdag tegen STVV. De coach rekent dus meer dan ooit op de andere anciens om de jongeren in de ploeg te begeleiden. 
>> Lees verder

"Anderlecht-speler moet kunnen omgaan met kritiek" (09-02-2018)
Hein Vanhaezebrouck was niet mals voor zijn spelers na de wedstrijd tegen KV Mechelen. Ook de voorbije week kregen de spelers nog eens een donderpreek van de coach op Neerpede. Hoe reageren zijn spelers daarop? "Als je daar niet tegen kan, dan ben je ook niet geschikt om kampioen te spelen."
>> Lees verder

RSC Anderlecht wacht motivering UEFA af (09-02-2018)
Op 22 november speelde RSC Anderlecht thuis tegen Bayern München in het kader van de Champions League. Bayern-supporters moesten tot 100 euro betalen voor een ticket en protesteerde tegen die hoge prijzen. UEFA heeft nu geoordeeld dat paars-wit inderdaad teveel aangerekend heeft en het verschil moet terugbetalen. Anderlecht wacht de motivering af om verdere stappen te ondernemen. 
>> Lees verder

Enzo D'Alberto tekent tot deze zomer (09-02-2018)
Enzo D'Alberto, doelman bij de beloften, tekende een contract bij RSC Anderlecht tot volgende zomer. Door de blessure van Frank Boeck wordt D'Alberto derde doelman bij de A-kern.
>> Lees verder

Extra trainingsprogramma voor Markovic (09-02-2018)
Lazar Markovic weet wat doen dezer dagen, lopen, trainen, lopen, trainen. De Serviër zijn fysieke tests waren abominabel en dus kreeg hij een extra trainingsprogramma om op niveau te komen. Hein Vanhaezebrouck zei eerder al dat het vijf à zes weken zou duren eer Markovic inzetbaar zal zijn. 
>> Lees verder

Dubbele premie bij winst voor Kustboys (09-02-2018)
Morgen speelt RSC Anderlecht tegen KV Oostende in de Versluys Arena. Marc Coucke is nog tot en met 24 februari voorzitter van KV Oostende en support dus voor zijn "weireldploegsje". Meer nog, hij beloofde de spelers van KVO een dubbele winstpremie. 
>> Lees verder

Bedrukte sfeer op Neerpede (09-02-2018)
Na de wedstrijd tegen KV Mechelen spaarde Hein Vanhaezebrouck zijn spelers al niet tijdens de persconferentie. Bij de nabespreking op Neerpede, ging het er nog eens hevig aan toe en stak de coach een scheldtirade af tegen zijn spelers.
>> Lees verder

Trebel haalt Oostende wellicht niet (09-02-2018)
De medische staf van RSC Anderlecht deed er alles aan om Adrien Trebel speelklaar te krijgen voor morgen. Maar de kans dat de Fransman het duel tegen KV Oostende haalt, wordt alsmaar minder waarschijnlijk.
>> Lees verder

Boeckx terug in België (09-02-2018)
Frank Boeck is terug in België, hij kreeg in Duitsland meerdere inspuitingen in zijn rug en moet nu zes weken rusten. Het wordt dus afwachten hoe de rug van de doelman daarop reageert. 
>> Lees verder

Anderlecht moet 27.000 euro terugbetalen aan Bayern-fans (09-02-2018)
RSC Anderlecht vroeg tot 100 euro voor een ticket aan de Bayern-supporters, veel te veel oordeelden die. UEFA startte een onderzoek en daarin wordt Anderlecht in het ongelijk gesteld. De prijzen lagen iinderdaad te hoog. Paars-wit moet nu 30 euro terugbetalen aan elke Bayern-supporter die de verplaatsing maakte.
>> Lees verder

Prijsuitreiking: Quiz & Prijsvraag "delen en becommentariëren" (09-02-2018)
Na de teleurstellende transferperiode en drie gelijke spelen op rij, leek het ons tijd voor een prijsuitreiking! Inmiddels is het quizseizoen afgelopen en mogen we de winnaar, de tweede en de trouwste deelnemer aankondigen. Ook onze actie "delen en becommentariëren" leverde drie gelukkigen op die een prijs zullen ontvangen.
>> Lees verder

Doku opnieuw trefzeker voor Belgische U16 (08-02-2018)
De Belgische U16 hebben in hun tweede duel op het 'Emirates International Tournament' 3-3 gelijkgespeeld tegen Tsjechië. Anderlecht-speler Jeremy Doku was goed voor een doelpunt en assist. Ook eergisteren tegen Japan scoorde hij al.
>> Lees verder

Peter Callant nieuwe eigenaar KVO (08-02-2018)
Verzekeraar Peter Callant wordt de nieuwe eigenaar van KV Oostende. Hij volgt op 1 maart Marc Coucke op als voorzitter.
>> Lees verder

Vancamp scoort ook tegen Ajax (08-02-2018)
Jorn Vancamp is met buskruit in de schoenen uit de winterstop gekomen. Gisteren tegen Ajax scoorde hij voor de derde competitiewedstrijd op rij. Jammer genoeg leverde zijn doelpunt geen punten op. Roda verloor met 2-4 en blijft voorlaatste.
>> Lees verder

Saelemaekers en Bornauw trainen met A-kern (08-02-2018)
Alexis Saelemaekers (foto) en Sebastiaan Bornauw zijn de volgende jongeren die van Hein Vanhaezebrouck de kans krijgen om zich te bewijzen. Het duo, beiden sterkhouders bij de U21 van Emilio Ferrera, mocht gisteren meetrainen met de A-kern.
>> Lees verder

Boeckx zes weken out (08-02-2018)
Frank Boeckx liet zijn hernia onderzoeken door de befaamde Duitse dokter Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, jarenlang ploegarts bij Bayern München en de Duitse nationale ploeg. Volgens La Dernière Heure luidt het verdikt dat een operatie niet nodig is, maar staat hij wel zes weken aan de kant.
>> Lees verder

Vormer wint Gouden Schoen (08-02-2018)
Club Brugge speler Ruud Vormer is met de Gouden Schoen aan de haal gegaan. Hij haalde het voor Youri Tielemans die maar voor één stemronde in aanmerking kwam wegens zijn transfer naar Monaco. Leander Dendoncker eindigde derde.
>> Lees verder

Van Holsbeeck verwacht Onyekuru speelklaar over vijf weken (07-02-2018)
Bij zijn aankomst op het Gala van de Gouden Schoen liet Herman Van Holsbeeck weten dat hij over enkele weken Henry Onyekuru terugverwacht. Van Holsbeeck nam contact op met Everton kreeg goed nieuws te horen. "Binnen een week of drie zou Onyekuru de looptrainingen hervatten. Binnen vijf weken kan hij dan opnieuw te voetballen."
>> Lees verder

Onyekuru Belofte van het Jaar (07-02-2018)
Henry Onyekuru heeft op het Gala van de Gouden Schoen de trofee gekregen voor Belofte van het Jaar. Hij haalde het voor Hassane Bandé van KV Mechelen en Landry Dimata van Oostende. "Deze prijs geeft me een boost om nog sneller terug te zijn", zo vertelt hij in een reactie.
>> Lees verder

Anderlecht-trio leidt na eerste stemronde (07-02-2018)
Zoals verwacht is Anderlecht de grote winnaar van de eerste stemronde voor de Gouden Schoen. Voor de periode tot mei kreeg Youri Tielemans de meeste stemmen, voor Leander Dendoncker en Sofiane Hanni. Topfavoriet Ruud Vormer heeft al tien punten binnen.
>> Lees verder

Dendoncker: "Ik ben geen favoriet" (07-02-2018)
Over enkele minuten start het Gala van de Gouden Schoen. Leander Dendoncker is een kanshebber op een mooi resultaat, maar hij rekent zichzelf niet bij de favorieten. "De winnaar zal een Club-speler zijn. Tijdens de tweede stemronde zal ik niet veel stemmen halen."
>> Lees verder

Coucke heeft Oostende verkocht (07-02-2018)
Marc Coucke is erin geslaagd om KV Oostende te verkopen. Dat vertelde hij vanavond bij aankomst op het Gala van de Gouden Schoen. Door de verkoop van Oostende kan Coucke zonder problemen op 1 maart de fakkel overnemen bij Anderlecht.
>> Lees verder

"Niet uitgekeken op Anderlecht, maar wil hogerop" (07-02-2018)
Zowel eind augustus als eind januari had Leander Dendoncker zijn zinnen gezet op een transfer. In Het Laatste Nieuws blikt hij vandaag terug op deze periodes. "Op 1 september was de ontgoocheling groot en ik kon dat moeilijk van mij afzetten. In januari heb ik het anders aangepakt."
>> Lees verder

"Oli pleitte voor dominanter voetbal en vloog naar B-kern" (07-02-2018)
Op de dag van de Gouden Schoen publiceert Het Laatste Nieuws een interview met Leander Dendoncker. De middenvelder spreekt daarin ook over de manier van voetballen van René Weiler. "Ook de spelers hadden er een probleem mee", zo vertelt hij.
>> Lees verder

Anderlecht-jonkies scoren in Dubai (07-02-2018)
De Belgische U16 neemt momenteel deel aan het 'Dubai International Tournament' in de Verenigde Arabische Emiraten. De jonge Duivels versloegen in hun eerste wedstrijd Japan met 3-0. Alle doelpunten kwamen op naam van Anderlecht-spelers.
>> Lees verder

Suarez: "Ik wil terugkeren naar Anderlecht" (07-02-2018)
Wie denkt dat de liefde van Matias Suarez voor Anderlecht bekoeld is na zijn turbulente vertrek, heeft het mis. In Het Nieuwsblad vertelt de Argentijn vandaag dat zelfs graag wil terugkeren. "Met het huidige bestuur zal het niet lukken, maar straks komt toch een nieuwe voorzitter?"
>> Lees verder

Geen Russissche schorsing voor Hanni (07-02-2018)
De Geschillencommissie heeft beslist om Sofiane Hanni niet te vervolgen voor een elleboogstoot aan Collins Fai tijdens Standard - Anderlecht. Dat is goed nieuws voor Hanni. Want een eventuele schorsing kon ook gelden bij zijn nieuwe club Spartak Moskou. 
>> Lees verder

"Hanni vertrok mede door Vanhaezebrouck" (06-02-2018)
Het vertrek van Sofiane Hanni blijft voor beroering zorgen. In Het Laatste Nieuws vertelt Marc Degryse vandaag dat hij vernomen heeft dat de aanvoerder "na amper enkele maanden uitgekeken was op Vanhaezebrouck en mede daardoor vertrok".
>> Lees verder

Markovic traint eerste keer mee (06-02-2018)
Lazar Markovic tekende gisteren voor de eerste keer present op de training van RSC Anderlecht. Ook Lukasz Teodorczyk, terug uit ziekte, trainde opnieuw mee. De Pool is in ieder geval inzetbaar tegen KV Oostende.
>> Lees verder

Boucaut fluit KV Oostende - Anderlecht (06-02-2018)
Voor de 26ste speeldag van de Jupiler Pro League trekt RSC Anderlecht richting kust. Zaterdag 10 februari om 18u speelt het tegen KV Oostende. Alexandre Boucaut is scheidsrechter van dienst.
>> Lees verder

Coucke zaterdag niet aanwezig (06-02-2018)
Zaterdagavond speelt RSC Anderlecht in de Versluys Arena tegen KV Oostende. Een rare wedstrijd voor Marc Coucke. Alleen, hij zal niet aanwezig zijn. Coucke zit met zijn gezien in Abu Dhabi op vakantie. Een trip die al een tijdje gepland stond.
>> Lees verder

Speler van de maand januari: Stem nu! (06-02-2018)
U kan nog tot 8 februari stemmen voor de Proximus Player of the Month. Matz Sels, Sofiane Hanni (inmiddels vertrokken) en Kenneth Saief zijn de genomineerden. In de maand december won jeugdspeler Francis Amuzu de trofee. Stemmen kan via deze link.
>> Lees verder

Verjaardag Davy Roef (06-02-2018)
Vandaag verjaart Davy Roef! Wij wensen hem van harte een gelukkige 24e verjaardag!
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.