Sofiane Hanni riskeert nog een schorsing voor zijn elleboog tegen Standard

6-2-2018 11:33:6 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Sofiane Hanni laat zich vandaag door een advocaat vertegenwoordigen bij de Geschillencommissie.De kans bestaat dat de spelmaker geschorst wordt voor zijn elleboogstoot tegen Standard. Als de Russische ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

"Hanni vertrok mede door Vanhaezebrouck" (06-02-2018)
Het vertrek van Sofiane Hanni blijft voor beroering zorgen. In Het Laatste Nieuws vertelt Marc Degryse vandaag dat hij vernomen heeft dat de aanvoerder "na amper enkele maanden uitgekeken was op Vanhaezebrouck en mede daardoor vertrok".
>> Lees verder

Geen Russissche schorsing voor Hanni (07-02-2018)
De Geschillencommissie heeft beslist om Sofiane Hanni niet te vervolgen voor een elleboogstoot aan Collins Fai tijdens Standard - Anderlecht. Dat is goed nieuws voor Hanni. Want een eventuele schorsing kon ook gelden bij zijn nieuwe club Spartak Moskou. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.