Vanhaezebrouck: "Misschien volgende zomer geen buitenlanders halen"

3-2-2018 15:13:3 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Bij Anderlecht was er deze winter nauwelijks ruimte voor transfers, er kwamen er dan ook bijna geen. Hein Vanhaezebrouck ziet wel één positief punt aan die ontwikkelingen.De coach van Anderlecht gaat ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Vanhaezebrouck wilde Benavente (02-02-2018)
Kort na zijn aanstelling als Anderlecht-coach kreeg Hein Vanhaezebrouck van Herman Van Holsbeeck te horen dat Sofiane Hanni in de winterstop wilde vertrekken. Van Holsbeeck vroeg de nieuwe coach wie hij het liefst wilde als opvolger. 'Cristian Benavente van Charleroi', zo antwoordde Vanhaezebrouck.
>> Lees verder

"Dendoncker wordt mijn nieuwe kapitein" (02-02-2018)
Deze namiddag op de persconferentie kwam de bijna-transfer van Leander Dendoncker ter sprake. Hein Vanhaezebrouck merkt momenteel geen mentaal probleem bij Dendoncker: "En hij wordt mijn nieuwe aanvoerder", voegde de coach er onmiddelijk aan toe.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck over Morioka en Markovic (02-02-2018)
Hein Vanhaezebrouck ga ook een woordje uitleg bij zijn laatste twee nieuwe aanwinsten, Ryota Morioka en Lazar Markovic. Het zal echter nog een tijdje duren eer we die laatste op het veld zullen zien: "Hij kampt met een conditionele achterstand."
>> Lees verder

"Hoop dat de supporters achter ons blijven staan" (02-02-2018)
De supporters zijn allesbehalve tevreden over de voorbije transferperiode. Toch hoopt Hein Vanhaezebrouck dat ze begrip hebben voor de situatie waarin RSC Anderlecht zich momenteel bevindt. "Ze moeten ons aanmoedigen in plaats van uitfluiten", aldus de coach.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "Was een hele moeilijke periode voor Herman" (02-02-2018)
De gevraagde spits kwam er niet, toch neemt Hein Vanhaezebrouck, Herman Van Holsbeeck niets kwalijk. "Hij heeft gedaan wat hij kon, zelfs bedelen op een gegeven moment. Het was niet altijd mooi om te zien hoe erg hij daaronder te lijden had."
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.