Markovic: "Blij dat Liverpool me liet vertrekken naar Anderlecht"

3-2-2018 9:18:3 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Met Markovic haalde Anderlecht dan op de valreep toch nog een versterking binnen. De 23-jarige Serviër is vrijdag aangekomen in Neerpede. Op de website van de landskampioen reageert Markovic voor het ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Vanhaezebrouck over Morioka en Markovic (02-02-2018)
Hein Vanhaezebrouck ga ook een woordje uitleg bij zijn laatste twee nieuwe aanwinsten, Ryota Morioka en Lazar Markovic. Het zal echter nog een tijdje duren eer we die laatste op het veld zullen zien: "Hij kampt met een conditionele achterstand."
>> Lees verder

Rugnummer 50 voor Markovic (03-02-2018)
Lazar Markovic stelde zich gisteren kort voor in een filmpje voor RSCA-tv. De Serviër koos voor rugnummer 50. Geen speciale reden, hij speelt al sinds Partizan met dat nummer en de keuze was dus snel gemaakt. Verder zegt hij dankbaar te zijn dat Liverpool hen bij RSC Anderlecht liet gaan. 
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.