Is Teodorczyk echt ziek?

2-2-2018 12:9:2 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De wintermercato is afgelopen. Anderlecht wist geen nieuwe spits op de kop te tikken en moet dus verder met Lukasz Teodorczyk en Silvère Ganvoula. Mohammed Dauda kan ook een optie zijn.Maar de afgelopen ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Teodorczyk weigert vier concrete voorstellen (02-02-2018)
Vier clubs. Zoveel hebben er een concrete aanbieding gedaan om Lukasz Teodorczyk over te nemen. Anderlecht ging akkoord, maar Teodorczyk verwees ze stuk voor stuk naar de prullenbak. Dit tot grote frustratie van Herman Van Holsbeeck en Aleksandar Mitrovic.
>> Lees verder

Amuzu en Teodorczyk ziek (03-02-2018)
Hein Vanhaezebrouck kan morgen wellicht niet op Francis Amuzu en Lukasz Teodoczyk rekenen. Beide spelers liggen al een paar dagen ziek in bed. De kans is dan ook groot dat Silvère Ganvoula aan de aftrap komt tegen KV Mechelen.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.