Van Holsbeeck: "Ik doe mijn hoed af voor Hein Vanhaezebrouck"

1-2-2018 17:1:1 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Is trainer Vanhaezebrouck blij met de transfers? "Ik doe mijn hoed af voor hem. Wij hadden een sportief project uitgestippeld voor hem, maar er is ondertussen veel gebeurd. Toch blijft hij ongelooflijk ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Nieuws uit deze periode

Coucke telt af naar 1 maart (02-02-2018)
De wintermercato was een gehele afgang voor RSC Anderlecht. De overname door Marc Coucke en de daardoor opgelegde maatregelen voor de mercato, werden meermaals als schuldige aangewezen. Coucke reageert nu op alle heisa via twitter, op zijn eigen ongeremde gekende manier.
>> Lees verder

Benitez: "Het was een rare situatie met Mitrovic" (02-02-2018)
Rafaël Benitez, coach van Newcastle, kwam tijdens zijn persconferentie nog even terug op de transfer van Aleksandar Mitrovic naar RSC Anderlecht die uiteindelijk niet doorging. "Het was een rare situatie".
>> Lees verder

"Bedankt meneer Vanden Stock en Van Holsbeeck" (02-02-2018)
Een korte videoboodschap op RSCA-tv op Transfer Deadline Day, meer zat er niet in voor Sofiane Hanni om deftig afscheid te nemen van België en Anderlecht. Daar heeft hij nu verandering in gebracht met een boodschap op zijn officiël Instagram-account, met een speciale vermelding voor Roger Vanden Stock en Herman Van Holsbeeck.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "Was een hele moeilijke periode voor Herman" (02-02-2018)
De gevraagde spits kwam er niet, toch neemt Hein Vanhaezebrouck, Herman Van Holsbeeck niets kwalijk. "Hij heeft gedaan wat hij kon, zelfs bedelen op een gegeven moment. Het was niet altijd mooi om te zien hoe erg hij daaronder te lijden had."
>> Lees verder

"Hoop dat de supporters achter ons blijven staan" (02-02-2018)
De supporters zijn allesbehalve tevreden over de voorbije transferperiode. Toch hoopt Hein Vanhaezebrouck dat ze begrip hebben voor de situatie waarin RSC Anderlecht zich momenteel bevindt. "Ze moeten ons aanmoedigen in plaats van uitfluiten", aldus de coach.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck over Morioka en Markovic (02-02-2018)
Hein Vanhaezebrouck ga ook een woordje uitleg bij zijn laatste twee nieuwe aanwinsten, Ryota Morioka en Lazar Markovic. Het zal echter nog een tijdje duren eer we die laatste op het veld zullen zien: "Hij kampt met een conditionele achterstand."
>> Lees verder

Vanhaezebrouck: "Nog meer jongeren laten doorschuiven" (02-02-2018)
De transferperiode heeft niet opgebracht wat Hein Vanhaezebrouck voor ogen had. Ook al geeft hij toe dat Herman Van Holsbeeck zijn uiterste best heeft gedaan. De coach gaat nu nog meer jongeren doorschuiven om toch tot een ietwat evenwichtige kern te komen. "Binnenkort hebben we misschien wel de jongste kern van het land", aldus Vanhaezebrouck.
>> Lees verder

"Dendoncker wordt mijn nieuwe kapitein" (02-02-2018)
Deze namiddag op de persconferentie kwam de bijna-transfer van Leander Dendoncker ter sprake. Hein Vanhaezebrouck merkt momenteel geen mentaal probleem bij Dendoncker: "En hij wordt mijn nieuwe aanvoerder", voegde de coach er onmiddelijk aan toe.
>> Lees verder

"Blijkbaar was het voor sommige fans nooit goed genoeg" (02-02-2018)
Sofiane Hanni heeft Anderlecht wel degelijk verlaten wegens het gefluit van (een deel van) de supporters. "Zo kon het niet verder", vertelt hij vandaag in Het Laatste Nieuws. "Die fluitconcerten deden pijn. Vooral bij mijn familie."
>> Lees verder

Onyekuru: "Ik ben fit tegen play-offs" (02-02-2018)
Hoe gaat het momenteel met Henry Onyekuru? Goed, zo blijkt. Het Laatste Nieuws bezocht de spits in Engeland en de Nigeriaan is ambitieus. "Ik ben fit tegen de play-offs, wil topschutter worden en daarna naar het WK."
>> Lees verder

Anderlecht-rekening 30 (of 50?) miljoen euro in het rood (02-02-2018)
"We weten wat we willen in januari", zo keek Herman Van Holsbeeck begin december vol vertrouwen uit naar de wintermercato. Alles veranderde echter toen de club werd overgenomen. De nieuwe opdracht luidde: niet meer uitgeven dan er binnenkomt en liefst nog extra geld in de kas stoppen. Het lijstje van Van Holsbeeck kon de vuilbak in.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck wilde Benavente (02-02-2018)
Kort na zijn aanstelling als Anderlecht-coach kreeg Hein Vanhaezebrouck van Herman Van Holsbeeck te horen dat Sofiane Hanni in de winterstop wilde vertrekken. Van Holsbeeck vroeg de nieuwe coach wie hij het liefst wilde als opvolger. 'Cristian Benavente van Charleroi', zo antwoordde Vanhaezebrouck.
>> Lees verder

Teodorczyk weigert vier concrete voorstellen (02-02-2018)
Vier clubs. Zoveel hebben er een concrete aanbieding gedaan om Lukasz Teodorczyk over te nemen. Anderlecht ging akkoord, maar Teodorczyk verwees ze stuk voor stuk naar de prullenbak. Dit tot grote frustratie van Herman Van Holsbeeck en Aleksandar Mitrovic.
>> Lees verder

Zieke (?) Teodorczyk onzeker voor KV Mechelen (02-02-2018)
Lukasz Teodorczyk verscheen ook gisteren niet op training. In zijn omgeving klinkt het dat hij grieperig is en dat het onzeker is of hij zondag kan spelen tegen KV Mechelen. Binnen Anderlecht zijn er echter twijfels of de Pool echt ziek is, dan wel dat hij misnoegd is omdat Anderlecht een andere spits wilde aantrekken.
>> Lees verder

Liverpool stalt Markovic gratis bij Anderlecht (02-02-2018)
RSC Anderlecht hoeft geen huurgeld te betalen voor Lazar Markovic, het moet enkel zijn loon betalen en dat blijkt ook nog mee te vallen. Liverpool stalt de Serviër dus gratis bij paars-wit.
>> Lees verder

"Markovic past perfect in systeem Vanhaezebrouck" (01-02-2018)
Lazar Markovic kwam in de laatste minuten van de wintermercato bij RSC Anderlecht. Een transfer die bij de meeste Anderlecht-supporters toch serieus wat twijfels doet rijzen. De Engelse krant, Liverpool Echo, ziet dit echter als een goede transfer voor paars-wit: "Hij past perfect in het systeem Vanhaezebrouck."
>> Lees verder

Hanni: "Nee, ik vlucht niet voor de supporters" (01-02-2018)
Sofiane Hanni lag al een tijdje onder vuur bij de supporters. Regelmatig werd hij getrakteerd op een fluitconcert. De meeste zien zijn transfer dan ook als een vlucht. "Niets van aan", reageert Hanni, "Dit was een kans die ik niet kon laten liggen."
>> Lees verder

Van Holsbeeck: "Alle afspraken werden gerespecteerd" (01-02-2018)
Even was er sprake dat RSC Anderlecht interesse toonde in Milic van KV Oostende, maar die kwam er niet. "Ik heb daarover even met Devroe gebeld, maar daar is het gewoon bij gebleven", zegt Herman Van Holsbeeck, "Het was sowieso al een moeilijke transferperiode, maar alle afspraken werden gerespecteerd."
>> Lees verder

"Kwalitatief kan hij het niveau van Anderlecht halen" (01-02-2018)
In de laatste minuten van de wintermercato haalde RSC Anderelcht nog Lazar Markovic. Volgens Herman Van Holsbeeck heeft de speler het potentieel om het niveau van Anderlecht te halen maar of dat ook gaat gebeuren, valt af te wachten. Zijn komst doet denken aan Marco Marin, die zich uiteindelijk ook nooit kon doorzetten bij paars-wit.
>> Lees verder

"Hanni was laatste tijd ongelukkig bij Anderlecht" (01-02-2018)
De verrassing deze mercato was wellicht toch een beetje het vertrek van Sofiane Hanni. Maar niet voor het bestuur van RSC Anderlecht: "Sofiane liep al een tijdje ongelukkig rond op Anderlecht", geeft Herman Van Holsbeeck toe.
>> Lees verder

"Onderhandelen op laatste transferdag was onbespreekbaar" (01-02-2018)
Het ging gisteren ook nog even op en af rond een transfer van Leander Dendoncker. Uiteindelijk bleef hij bij RSC Anderlecht. Er was een goed bod: "Maar onderhandelen op de laatste dag van de transferperiode was onbespreekbaar", aldus Herman Van Holsbeeck.
>> Lees verder

"Overtuigd dat we klaar zijn voor de laatste rechte lijn" (01-02-2018)
Sporza sprak met Herman Van Holsbeeck over de voorbije transferperiode en één ding wil de voorzitter al toegeven: "Ik ben blij dat het erop zit". Het was uiteindelijk Lukasz Teodorczyk die ervoor zorgde dat Aleksandar Mitrovic niet naar Anderlecht kwam. En dan waren er ook nog de gevleugelde woorden van de manager: "We zijn klaar voor de laatste rechte lijn."
>> Lees verder

Nieuwe webpoll: kan Dendoncker nieuwe aanvoerder worden? (01-02-2018)
Nu Sofiane Hanni Anderlecht verlaten heeft, moet paars-wit een nieuwe aanvoerder aanstellen. Als vice-kapitein is Leander Dendoncker een logische opvolger. Het jeugdproduct stuurde de voorbije twee transferperiodes echter hardnekkig aan op een vertrek. Kan zo iemand de nieuwe aanvoerder worden?
>> Lees verder

Dendoncker ongelukkig en boos na veto Vanden Stock (01-02-2018)
Voorzitter Roger Vanden Stock stak tot twee keer toe persoonlijk een stokje voor een vertrek van Leander Dendoncker. De middenvelder ging zijn ontgoocheling verbijten bij vriendin Nikki en zijn entourage reageerde erg negatief. Die wil nu op papier dat Dendoncker in de zomer mag vertrekken voor een vastgelegd bedrag.
>> Lees verder

Burnley helpt Anderlecht aan mooie transfersom Hanni (01-02-2018)
Tot na 3 uur in de ochtend werd er in Anderlecht gisteren onderhandeld over de transfer van Sofiane Hanni. Met succes voor Anderlecht, want dankzij de interesse van Burnley slaagde paars-wit erin om de transfersom nog een stuk omhoog te krijgen.
>> Lees verder

Misnoegde Teodorczyk kan nog naar Rusland (01-02-2018)
Nu Anderlecht geen spits kon aantrekken, blijft Lukasz Teodorczyk de enige serieuze diepe spits in de kern van Hein Vanhaezebrouck. Toch is de Pool niet gelukkig. Het feit dat Anderlecht zo veel moeite deed voor Mitrovic, ziet hij als een teken dat Vanhaezebrouck niet meer in hem gelooft.
>> Lees verder

Teodorczyk en Bruno spelbrekers voor Mitrovic (01-02-2018)
Alles was geregeld om Aleksandar Mitrovic te laten terugkeren naar Anderlecht. Eén detail besliste er anders over: Lukasz Teodorczyk en/of Massimo Bruno raakten niet weg. Na Mitrovic dacht Anderlecht nog aan een terugkeer van Stefano Okaka en een ploegmaat van hem bij Watford.
>> Lees verder

Mitrovic vindt onderdak bij Fulham (01-02-2018)
Nadat zijn transfer naar Anderlecht op de valreep afketste, heeft Aleksandar Mitrovic toch nog een nieuwe club gevonden. De spits wordt tot het einde van het seizoen door Newcastle uitgeleend aan Fulham. Fulham staat zesde in de Engelse tweede afdeling en strijdt volop voor promotie.
>> Lees verder

Wie is Lazar Markovic? (01-02-2018)
Met Lazar Markovic slaagde het duo Herman Van Holsbeeck - Mogi Bayat er uiteindelijk toch in om nog een transfer te realiseren op de slotdag van de transferperiode. Zijn profiel ligt volledig in de lijn van de 'toptransfers' van de vorige wintermercato's: topclub, dit seizoen niet gespeeld en al meerdere uitleenbeurten achter de rug.
>> Lees verder

Bevestiging: Anderlecht huurt Markovic (01-02-2018)
Lazar Markovic wordt door Anderlecht gehuurd van Liverpool. Daarmee is de verrassing compleet na een transfersoap die de hele dag duurde. Paars-wit leek met Mitrovic een oude bekende terug te kunnen halen naar het Astridpark, maar geraakte er niet uit met Newcastle. 
>> Lees verder

Markovic naar Anderlecht? (01-02-2018)
Volgens HLN huurt Anderlecht Lazar Markovic tot het einde van het seizoen. De linksbuiten speelt op dit moment voor Liverpool. De link met Marko Marin en Filip Djuricic is uiteraard snel gelegd. 
>> Lees verder

Okaka in plaats van Mitrovic? (31-01-2018)
Don't shoot the messenger(s). Maar volgens HLN is Stefano Okaka in beeld om de nieuwe spits van Anderlecht te worden. Niet toevallig omdat Mogi Bayat twee voeten tussen de deur heeft bij Wattford. Herman "ik ga mij smijten" Van Holsbeeck heeft nog een dik uur om het één en ander te realiseren.
>> Lees verder

Mitrovic naar Las Palmas? (31-01-2018)
Het worden nog spannende uren op Neerpede. Volgens HLN trekt Mitrovic naar Las Palmas in plaats van Anderlecht. Met de situatie van Slimani zou het dus niets te maken hebben. Wordt ongetwijfeld vervolgd. 
>> Lees verder

"Bedankt supporters" (31-01-2018)
Sofiane Hanni is officieel een speler van Spartak Moskou. In een videoboodschap neemt hij afscheid van de club en de supporters en bedankt hem voor de mooie momenten. "Het was voor mij een eer om bij RSC Anderlecht te spelen."
>> Lees verder

Anderlecht houdt been stijf (31-01-2018)
Er waren in de loop van de dag meerdere tekens dat Leander Dendoncker alsnog RSC Anderlecht zou verlaten. Paars-wit wil echter van geen wijken weten en houdt het been stijf. Dendoncker mag niet weg. 
>> Lees verder

Dan toch geen Mitrovic ? (31-01-2018)
Een Engels journalist laat weten dat de deal tussen RSC Anderlecht en Aleksandar Mitrovic niet doorgaat. De echte reden waarom het niet zo doorgaan is nog niet duidelijk. De bron zegt dat Anderlecht er niet in geslaagd is om Lukasz Teodorczyk van de hand te doen en daardoor de nodige financiën mist. 
>> Lees verder

Dendoncker slaat training over, vader in Neerpede (31-01-2018)
Komt er alsnog een transfer voor Leander Dendoncker? Om 15.45 uur verliet hij de club voor een onbekende bestemming en hij miste hierdoor de namiddagtraining. Omstreeks 19 uur arriveerde Dendoncker opnieuw op de club, samen met zijn vader.
>> Lees verder

Mitrovic aangekomen in Zaventem: "Blij" (31-01-2018)
Aleksandar Mitrovic is in de vooravond geland op de luchthaven van Zaventem. In een eerste reactie bij Het Laatste Nieuws verklaarde de spits "blij te zijn dat hij weer in België is". 
>> Lees verder

Officieel: Hanni is van Spartak Moskou (31-01-2018)
De transfer van Sofiane Hanni naar Spartak Moskou is afgerond. Zowel Anderlecht als Spartak hebben dat nieuws bekend gemaakt. Hanni tekende een contract voor 3,5 jaar bij de Russische nummer drie.
>> Lees verder

Officieel: Petit terug naar Moeskroen (31-01-2018)
Clément Petit verlaat Anderlecht en heeft een contract getekend voor anderhalf seizoen bij Moeskroen. Voor de spits uit de beloftekern is het een terugkeer naar zijn vorige club. Bij Anderlecht kon hij door blessures nooit de verwachtingen inlossen.
>> Lees verder

Anderlecht heeft akkoord met Mitrovic (31-01-2018)
De terugkeer van Aleksandar Mitrovic naar Anderlecht is zo goed als rond. La Dernière Heure meldt dat de spits aan zijn naasten heeft laten weten dat hij een akkoord bereikt heeft met Anderlecht. Het is nu enkel wachten tot Newcastle de komst van Islam Slimani afrondt.
>> Lees verder

Milic komt niet: te ingewikkeld (31-01-2018)
Geen Antiono Milic voor Anderlecht. Ruim een uur nadat bekend raakte dat Anderlecht een persoonlijk akkoord had met de spelers, is de deal afgeketst, zo meldt Het Laatste Nieuws. Het dossier is te ingewikkeld, zo klinkt het.
>> Lees verder

Anderlecht heeft akkoord met Milic (31-01-2018)
Antonio Milic van KV Oostende is op weg naar Anderlecht. La Dernière Heure meldt dat paars-wit een persoonlijk akkoord bereikt heeft met de 23-jarige linksvoetige verdediger. Naar alle verwachting wordt de deal tussen de club in de loop van de komende uren afgerond.
>> Lees verder

Eerste bod op Dendoncker is er (31-01-2018)
Op de laatste dag van de transferperiode heeft West Ham dan toch een bod uitgebracht op Leander Dendoncker. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Anderlecht heeft het voorstel van de Engelsen echter afgewezen.
>> Lees verder

Lambrecth: Waremme en niet La Louvière (31-01-2018)
In tegenstelling tot wat eerder gemeldt maakt Dylan Lambecth het seizoen niet af bij La Louvière Centre, maar bij Stade Waremme. Lambrecth, die nog een contract heeft bij Anderlecht tot 2020, wordt verhuurd tot het einde van het seizoen.
>> Lees verder

Geen Teodorczyk op Anderlecht vandaag (31-01-2018)
Lukasz Teodorczyk verscheen vanmorgen niet op het oefencentrum in Neerpede. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De officiële uitleg luidt dat hij ziek is. Of het om griep of 'transferitis' gaat, zal later vandaag of morgen blijken.
>> Lees verder

Rugnummer 10 voor Morioka (31-01-2018)
Ryota Morioka zette gisterenavond zijn handtekening onder een contract voor 3,5 jaar bij RSC Anderlecht. De Japanner krijgt het rugnummer 10 toegewezen. Dat was vrij nadat Nicolae Stanciu naar Sparta Praag vertrok. 
>> Lees verder

Bruno past voor Charleroi (31-01-2018)
Nu Dodi Lukebakio verkocht is lonkt Charleroi naar Massimo Bruno. Maar die bedankt voor het aanbod, ook al komt hij bij paars-wit niet veel meer aan spelen toe. 
>> Lees verder

Mitrovic op weg naar Anderlecht (31-01-2018)
Aleksandar Mitrovic is op weg terug naar RSC Anderlecht. Er zou een akkoord gevonden zijn met Newcastle over een huur van zes maanden. Over een aankoopoptie wordt momenteel druk gediscussiëerd. 
>> Lees verder

Nog geen concreet bod voor Dendoncker (31-01-2018)
De voorbije weken werd Leander Dendoncker genoemd bij verschillende Engelse clubs, Everton, West Ham en Watford. Alle drie toonden ze interesse, maar tot een concreet bod kwam het nog niet. De vraagprijs van 20 miljoen euro schrikt de ploegen af. 
>> Lees verder

Milic en/of Musona in het vizier (31-01-2018)
Na AA Gent en Waasland-Beveren, wil RSC Anderlecht nu gaan shoppen bij KV Oostende. Het heeft al gesproken met de linksvoetige centrale verdediger Antonio Milic en de aanvallende middenvelder Knowledge Musona. De laatste mercatodag is ondertussen ingegaan, benieuwd wat dat nog gaat geven.
>> Lees verder

Anderlecht koopt clausule Saief af (31-01-2018)
Bij de huur van Kenny Saief werd een clausule in het contract opgenomen, daardoor moest RSC Anderlecht ook Saief onmiddelijk kopen als het Morioka kocht. Morioka werd ondertussen gekocht en de clausule werd afgekocht voor 200.000 euro van AA Gent. 
>> Lees verder

Ongeveer drie miljoen voor Morioka (31-01-2018)
Ryota Morioka is een speler van RSC Anderlecht, zijn transferprijs zou rond de drie miljoen euro liggen waarmee hij de duurste uitgaande transfer wordt bij Waasland-Beveren. Daam Foulon zou in de deal betrokken zijn, en maakt nu al de overstap naar de Freethiel in plaats van komende zomer.
>> Lees verder

Bruno naar Charleroi? (31-01-2018)
RSC Anderlecht en Charleroi bezegelden gisteren de deal rond Dodi Lukebakio Ngandoli. Gevolg daarvan is dat Charleroi nu  lonkt naar Massimo Bruno. De kans bestaat dus dat ook vandaag hij nog verhuist naar Charleroi. 
>> Lees verder

Hanni terug in Brussel, tweede club meldt zich (31-01-2018)
Sofiane Hanni is terug in Brussel, gisteren kwam hij terug van Rome waar hij zijn medische tests aflegde voor Spartak Moekou. De deal zou normaal vandaag afgerond worden. Maar ondertussen meldde ook het Engelse Burnley zich voor middenvelder.
>> Lees verder

Officieel: Morioka naar Anderlecht (30-01-2018)
Ryota Morioka komt dan toch naar Anderlecht. De 26-jarige offensieve middenvelder komt over van Waasland-Beveren. De Japanner tekende een contract voor 3,5 jaar. Over de transfersom is niets bekend.
>> Lees verder

Lambrecth vervolgt carrière bij La Louvière (30-01-2018)
Dylan Lambrecth zal de rest van het seizoen voetballen voor La Louvière. Dat meldt La Dernière Heure. Anderlecht verhuurt de spits sinds de zomer aan Union in eerste klasse B, maar daar komt hij amper aan spelen toe.
>> Lees verder

Officieel: Lukebakio naar Watford (30-01-2018)
De transfer van Dodi Lukebakio naar Watford is in kannen en kruiken. Mogi Bayat, wie anders, plaatste een foto op Twitter waarop Lukebakio poseert met een Watford-shirt met rugnummer 20. Anderlecht neemt zo definitief afscheid van een erg talentrijk jeugdproduct.
>> Lees verder

Roef wil nog niet beslissen over toekomst (30-01-2018)
Deze morgen was er sprake dat RSC Anderlecht Davy Roef in de deal wou betrekken rond Morioka. Daar heeft Roef echter geen oren naar. De doelman voelt zich goed bij Waasland-Beveren, maar wil zich nog niet vastleggen. Ook een terugkeer naar RSC Anderlecht in de zomer is zeker geen zekerheid.
>> Lees verder

Komt oplossing voor Dendoncker uit Watford? (30-01-2018)
Obbi Oulare, Stefano Okaka, Sven Kums, Dodi Lukebakio: als er een speler met hoge nood moet verkocht worden, is Watford nabij. Als we Sky Sports mogen geloven, kunnen we binnenkort ook de naam van Leander Dendoncker toevoegen aan dat rijtje.
>> Lees verder

Newcastle wil Mitrovic niet verhuren (30-01-2018)
Een terugkeer van Aleksandar Mitrovic lijkt een onmogelijke zaak te worden. Anderlecht heeft zich al gemeld bij Newcastle, maar de Magpies willen hun spits niet verhuren en ook niet verkopen voor een bedrag lager dan 15 miljoen pond.
>> Lees verder

Geen omgevingsvergunning betekent definitief einde Eurostadion (30-01-2018)
De Vlaamse regering heeft zopas bekend gemaakt dat het geen omgevingsvergunning toekent aan Ghelamco voor de bouw van het Eurostadion. Dit betekent het definitieve einde van het project. De weigering kan ook voor Anderlecht een goede zaak zijn.
>> Lees verder

Van Holsbeeck: "Ik ga me smijten" (30-01-2018)
Op uitgaand vlak beweegt er veel bij Anderlecht, op inkomend vlak heel weinig. Maar blijkbaar mogen we vandaag en morgen nog iets verwachten. "Ik ga me smijten", zo verzekerde Herman Van Holsbeeck morgen aan Het Laatste Nieuws. Alexandar Mitrovic en Ognjen Vranjes zijn het meest concreet.
>> Lees verder

Wat gebeurt er nog met Teodorczyk, Trebel en Dendoncker? (30-01-2018)
De kans bestaat dat Sofiane Hanni niet de laatste basisspelers is die dezer dagen nog vertrekt. In de entourage van Lukasz Teodorczyk vernam Het Laatste Nieuws dat de Pool ook nog weg kan. Vanuit Duitsland zijn er opties. Adrien Trebel is dan weer gevleid door de interesse van Marseille.
>> Lees verder

Waasland-Beveren wil Roef in ruil voor Morioka (30-01-2018)
Het Laatste Nieuws schrijft vanmorgen dat Waasland-Beveren een eerste bod op Ryoko Morioka heeft afgewezen. Anderlecht bood 2 miljoen euro, maar de Waaslanders willens minstens 500.000 euro meer. Ze hopen ook om Davy Roef, nu verhuurd, in de deal te kunnen betrekken.
>> Lees verder

Tussen 7 à 8 miljoen voor Hanni (30-01-2018)
RSC Anderlecht vangt tussen de 7 à 8 miljoen euro voor Sofiane Hanni. KV Mechelen krijgt nog 10% op de meerwaarde bij doorverkoop, zo een 650.000 euro. De speler kon zelf ook naar China waar hem een riant loon stond te wachten. Het was trouwens Hanni zelf die aandrong op een vertrek.
>> Lees verder

Enkel huren, anders Saief kopen (30-01-2018)
Indien RSC Anderlecht geen overeenkomst kan vinden met Waasland-Beveren om Morioka te huren, en verplicht is om hem te kopen. Moet het ook direct de aankoopoptie op Kenny Saief betalen. Er staat namelijk een clausule in het contract van Saief, als paars-wit deze winter nog koopt, moet het ook Saief kopen.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck even terug in Gent (30-01-2018)
De beloften van RSC Anderlecht speelden gisteren in Oostakker tegen AA Gent. Aandachtig toeschouwer was coach Hein Vanhaezebrouck. Hij kwam er Ivan Obradovic bekijken die er wedstrijdritme opdeed na zijn scheenbeenblessure.
>> Lees verder

Lukebakio naar Watford (30-01-2018)
Charleroi gaat de optie lichten op Dodi Lukebakio Ngandoli voor 1,5 miljoen euro. Maar daar blijft het niet bij, de Carolo's verkopen Lukebakio onmiddellijk door aan het Engelse Watford. Daar heeft RSC Anderlecht nog recht op een doorverkooppercentage.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u hierboven geïnteresseerd in artikels uit dezelfde periode.