Van Holsbeeck over Markovic: "Kwalitatief haalt hij zeker het niveau van Anderlecht"

1-2-2018 16:53:1 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

"De prioriteit was een spits, maar die valt dan weg. Van Onyekuru weten we niet of hij dit seizoen nog in actie komt. Sommigen zeggen van wel, anderen denken van niet. Daarom was Markovic een interessante ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Markovic naar Anderlecht? (01-02-2018)
Volgens HLN huurt Anderlecht Lazar Markovic tot het einde van het seizoen. De linksbuiten speelt op dit moment voor Liverpool. De link met Marko Marin en Filip Djuricic is uiteraard snel gelegd. 
>> Lees verder

Bevestiging: Anderlecht huurt Markovic (01-02-2018)
Lazar Markovic wordt door Anderlecht gehuurd van Liverpool. Daarmee is de verrassing compleet na een transfersoap die de hele dag duurde. Paars-wit leek met Mitrovic een oude bekende terug te kunnen halen naar het Astridpark, maar geraakte er niet uit met Newcastle. 
>> Lees verder

Wie is Lazar Markovic? (01-02-2018)
Met Lazar Markovic slaagde het duo Herman Van Holsbeeck - Mogi Bayat er uiteindelijk toch in om nog een transfer te realiseren op de slotdag van de transferperiode. Zijn profiel ligt volledig in de lijn van de 'toptransfers' van de vorige wintermercato's: topclub, dit seizoen niet gespeeld en al meerdere uitleenbeurten achter de rug.
>> Lees verder

Vanhaezebrouck over Morioka en Markovic (02-02-2018)
Hein Vanhaezebrouck ga ook een woordje uitleg bij zijn laatste twee nieuwe aanwinsten, Ryota Morioka en Lazar Markovic. Het zal echter nog een tijdje duren eer we die laatste op het veld zullen zien: "Hij kampt met een conditionele achterstand."
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.