"Hanni was al een hele tijd ongelukkig in Anderlecht"

1-2-2018 16:39:1 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck heeft een bewogen transferperiode achter de rug. Bij Sporza blikt hij terug op zijn maand januari. Hij bespreekt onder andere de dossier van Hanni.Hanni, toch een ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Officieel: Hanni is van Spartak Moskou (31-01-2018)
De transfer van Sofiane Hanni naar Spartak Moskou is afgerond. Zowel Anderlecht als Spartak hebben dat nieuws bekend gemaakt. Hanni tekende een contract voor 3,5 jaar bij de Russische nummer drie.
>> Lees verder

Burnley helpt Anderlecht aan mooie transfersom Hanni (01-02-2018)
Tot na 3 uur in de ochtend werd er in Anderlecht gisteren onderhandeld over de transfer van Sofiane Hanni. Met succes voor Anderlecht, want dankzij de interesse van Burnley slaagde paars-wit erin om de transfersom nog een stuk omhoog te krijgen.
>> Lees verder

Hanni: "Nee, ik vlucht niet voor de supporters" (01-02-2018)
Sofiane Hanni lag al een tijdje onder vuur bij de supporters. Regelmatig werd hij getrakteerd op een fluitconcert. De meeste zien zijn transfer dan ook als een vlucht. "Niets van aan", reageert Hanni, "Dit was een kans die ik niet kon laten liggen."
>> Lees verder

"Bedankt meneer Vanden Stock en Van Holsbeeck" (02-02-2018)
Een korte videoboodschap op RSCA-tv op Transfer Deadline Day, meer zat er niet in voor Sofiane Hanni om deftig afscheid te nemen van België en Anderlecht. Daar heeft hij nu verandering in gebracht met een boodschap op zijn officiël Instagram-account, met een speciale vermelding voor Roger Vanden Stock en Herman Van Holsbeeck.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.