Van Holsbeeck over Teodorczyk: "Er was een oplossing, maar hij heeft gezegd "ik blijf""

1-2-2018 16:34:1 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Is Van Holsbeeck tevreden over de afgelopen transferperiode? "Ik ben vooral tevreden dat het voorbij is. Maar je kan transfers pas eerlijk evalueren op het einde van het seizoen. De spelers die gekomen ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Misnoegde Teodorczyk kan nog naar Rusland (01-02-2018)
Nu Anderlecht geen spits kon aantrekken, blijft Lukasz Teodorczyk de enige serieuze diepe spits in de kern van Hein Vanhaezebrouck. Toch is de Pool niet gelukkig. Het feit dat Anderlecht zo veel moeite deed voor Mitrovic, ziet hij als een teken dat Vanhaezebrouck niet meer in hem gelooft.
>> Lees verder

Zieke (?) Teodorczyk onzeker voor KV Mechelen (02-02-2018)
Lukasz Teodorczyk verscheen ook gisteren niet op training. In zijn omgeving klinkt het dat hij grieperig is en dat het onzeker is of hij zondag kan spelen tegen KV Mechelen. Binnen Anderlecht zijn er echter twijfels of de Pool echt ziek is, dan wel dat hij misnoegd is omdat Anderlecht een andere spits wilde aantrekken.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.