Dendoncker kan komende zomer Anderlecht verlaten voor 15 miljoen euro

1-2-2018 11:54:1 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Ondanks een bod uit Engeland blijft Leander Dendoncker dan toch bij RSC Anderlecht. West Ham ging uiteindelijk all-in voor de Rode Duivel, maar Anderlecht wees het bod af. Tot de grote ergernis van zijn ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Eerste bod op Dendoncker is er (31-01-2018)
Op de laatste dag van de transferperiode heeft West Ham dan toch een bod uitgebracht op Leander Dendoncker. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Anderlecht heeft het voorstel van de Engelsen echter afgewezen.
>> Lees verder

Dendoncker slaat training over, vader in Neerpede (31-01-2018)
Komt er alsnog een transfer voor Leander Dendoncker? Om 15.45 uur verliet hij de club voor een onbekende bestemming en hij miste hierdoor de namiddagtraining. Omstreeks 19 uur arriveerde Dendoncker opnieuw op de club, samen met zijn vader.
>> Lees verder

Dendoncker ongelukkig en boos na veto Vanden Stock (01-02-2018)
Voorzitter Roger Vanden Stock stak tot twee keer toe persoonlijk een stokje voor een vertrek van Leander Dendoncker. De middenvelder ging zijn ontgoocheling verbijten bij vriendin Nikki en zijn entourage reageerde erg negatief. Die wil nu op papier dat Dendoncker in de zomer mag vertrekken voor een vastgelegd bedrag.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.