Teodorczyk niet opgezet met leuractie van Anderlecht

1-2-2018 11:49:1 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

RSC Anderlecht deed er op de laatste dag van de transferperiode nog alles aan om een nieuwe club te vinden voor Lukasz Teodorczyk. De Pool werd aangeboden bij een pak clubs, maar tot een transfer kwam ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Geen Teodorczyk op Anderlecht vandaag (31-01-2018)
Lukasz Teodorczyk verscheen vanmorgen niet op het oefencentrum in Neerpede. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De officiële uitleg luidt dat hij ziek is. Of het om griep of 'transferitis' gaat, zal later vandaag of morgen blijken.
>> Lees verder

Zieke (?) Teodorczyk onzeker voor KV Mechelen (02-02-2018)
Lukasz Teodorczyk verscheen ook gisteren niet op training. In zijn omgeving klinkt het dat hij grieperig is en dat het onzeker is of hij zondag kan spelen tegen KV Mechelen. Binnen Anderlecht zijn er echter twijfels of de Pool echt ziek is, dan wel dat hij misnoegd is omdat Anderlecht een andere spits wilde aantrekken.
>> Lees verder

Teodorczyk weigert vier concrete voorstellen (02-02-2018)
Vier clubs. Zoveel hebben er een concrete aanbieding gedaan om Lukasz Teodorczyk over te nemen. Anderlecht ging akkoord, maar Teodorczyk verwees ze stuk voor stuk naar de prullenbak. Dit tot grote frustratie van Herman Van Holsbeeck en Aleksandar Mitrovic.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.