Anderlecht tovert toch nog een konijn uit de hoge hoed

31-1-2018 23:53:31 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Dan toch nog witte rook uit Neerpede. Anderlecht huurt Lazar Markovic van Liverpool. De 23-jarige Serviër staat te boek als een groot talent, maar kon de verwachtingen op het allerhoogste niveau nog niet ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Markovic naar Anderlecht? (01-02-2018)
Volgens HLN huurt Anderlecht Lazar Markovic tot het einde van het seizoen. De linksbuiten speelt op dit moment voor Liverpool. De link met Marko Marin en Filip Djuricic is uiteraard snel gelegd. 
>> Lees verder

Wie is Lazar Markovic? (01-02-2018)
Met Lazar Markovic slaagde het duo Herman Van Holsbeeck - Mogi Bayat er uiteindelijk toch in om nog een transfer te realiseren op de slotdag van de transferperiode. Zijn profiel ligt volledig in de lijn van de 'toptransfers' van de vorige wintermercato's: topclub, dit seizoen niet gespeeld en al meerdere uitleenbeurten achter de rug.
>> Lees verder

"Markovic past perfect in systeem Vanhaezebrouck" (01-02-2018)
Lazar Markovic kwam in de laatste minuten van de wintermercato bij RSC Anderlecht. Een transfer die bij de meeste Anderlecht-supporters toch serieus wat twijfels doet rijzen. De Engelse krant, Liverpool Echo, ziet dit echter als een goede transfer voor paars-wit: "Hij past perfect in het systeem Vanhaezebrouck."
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.