Spartak Moskou rondt transfer van Hanni af

31-1-2018 17:7:31 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Het hing al een paar dagen in de lucht, maar op de valreep heeft Anderlecht de transfer van Sofiane Hanni naar Spartak Moskou toch kunnen beklinken. Met de Japanner Morioka stelde paars-wit gisteren de ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Hanni terug in Brussel, tweede club meldt zich (31-01-2018)
Sofiane Hanni is terug in Brussel, gisteren kwam hij terug van Rome waar hij zijn medische tests aflegde voor Spartak Moekou. De deal zou normaal vandaag afgerond worden. Maar ondertussen meldde ook het Engelse Burnley zich voor middenvelder.
>> Lees verder

Burnley helpt Anderlecht aan mooie transfersom Hanni (01-02-2018)
Tot na 3 uur in de ochtend werd er in Anderlecht gisteren onderhandeld over de transfer van Sofiane Hanni. Met succes voor Anderlecht, want dankzij de interesse van Burnley slaagde paars-wit erin om de transfersom nog een stuk omhoog te krijgen.
>> Lees verder

"Hanni was laatste tijd ongelukkig bij Anderlecht" (01-02-2018)
De verrassing deze mercato was wellicht toch een beetje het vertrek van Sofiane Hanni. Maar niet voor het bestuur van RSC Anderlecht: "Sofiane liep al een tijdje ongelukkig rond op Anderlecht", geeft Herman Van Holsbeeck toe.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.