Ook Watford wil Leander Dendoncker

31-1-2018 16:41:31 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Volgens Het Laatste Nieuws zou West Ham United een eerste bod hebben binnengebracht op Anderlecht middenvelder Leander Dendoncker, maar paars-wit zou dit (voorlopig) naast zich neergelegd hebben.Dendoncker ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Nog geen concreet bod voor Dendoncker (31-01-2018)
De voorbije weken werd Leander Dendoncker genoemd bij verschillende Engelse clubs, Everton, West Ham en Watford. Alle drie toonden ze interesse, maar tot een concreet bod kwam het nog niet. De vraagprijs van 20 miljoen euro schrikt de ploegen af. 
>> Lees verder

Dendoncker slaat training over, vader in Neerpede (31-01-2018)
Komt er alsnog een transfer voor Leander Dendoncker? Om 15.45 uur verliet hij de club voor een onbekende bestemming en hij miste hierdoor de namiddagtraining. Omstreeks 19 uur arriveerde Dendoncker opnieuw op de club, samen met zijn vader.
>> Lees verder

Dendoncker ongelukkig en boos na veto Vanden Stock (01-02-2018)
Voorzitter Roger Vanden Stock stak tot twee keer toe persoonlijk een stokje voor een vertrek van Leander Dendoncker. De middenvelder ging zijn ontgoocheling verbijten bij vriendin Nikki en zijn entourage reageerde erg negatief. Die wil nu op papier dat Dendoncker in de zomer mag vertrekken voor een vastgelegd bedrag.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.