Geen Charleroi voor Bruno, blijft liever bij Anderlecht

31-1-2018 16:34:31 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Charleroi verkocht Dodi Lukebakio om Anderlecht een plezier te doen en leek er een degelijke vervanger voor in de plaats te krijgen, maar die deal gaat niet door.Massimo Bruno leek de ideale opvolger van ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Bruno naar Charleroi? (31-01-2018)
RSC Anderlecht en Charleroi bezegelden gisteren de deal rond Dodi Lukebakio Ngandoli. Gevolg daarvan is dat Charleroi nu  lonkt naar Massimo Bruno. De kans bestaat dus dat ook vandaag hij nog verhuist naar Charleroi. 
>> Lees verder

Teodorczyk en Bruno spelbrekers voor Mitrovic (01-02-2018)
Alles was geregeld om Aleksandar Mitrovic te laten terugkeren naar Anderlecht. Eén detail besliste er anders over: Lukasz Teodorczyk en/of Massimo Bruno raakten niet weg. Na Mitrovic dacht Anderlecht nog aan een terugkeer van Stefano Okaka en een ploegmaat van hem bij Watford.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.