Mitrovic op weg naar Astridpark

31-1-2018 11:40:31 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Er zit een topdeal aan te komen voor Anderlecht. En dus kunnen ze bij paars-wit eindelijk terug rekenen op een goalgetter. "Wanneer ik in Anderlecht terug zal zijn? Hopelijk heel snel", was Mitrovic vorige ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Newcastle wil Mitrovic niet verhuren (30-01-2018)
Een terugkeer van Aleksandar Mitrovic lijkt een onmogelijke zaak te worden. Anderlecht heeft zich al gemeld bij Newcastle, maar de Magpies willen hun spits niet verhuren en ook niet verkopen voor een bedrag lager dan 15 miljoen pond.
>> Lees verder

Anderlecht heeft akkoord met Mitrovic (31-01-2018)
De terugkeer van Aleksandar Mitrovic naar Anderlecht is zo goed als rond. La Dernière Heure meldt dat de spits aan zijn naasten heeft laten weten dat hij een akkoord bereikt heeft met Anderlecht. Het is nu enkel wachten tot Newcastle de komst van Islam Slimani afrondt.
>> Lees verder

Mitrovic aangekomen in Zaventem: "Blij" (31-01-2018)
Aleksandar Mitrovic is in de vooravond geland op de luchthaven van Zaventem. In een eerste reactie bij Het Laatste Nieuws verklaarde de spits "blij te zijn dat hij weer in België is". 
>> Lees verder

Dan toch geen Mitrovic ? (31-01-2018)
Een Engels journalist laat weten dat de deal tussen RSC Anderlecht en Aleksandar Mitrovic niet doorgaat. De echte reden waarom het niet zo doorgaan is nog niet duidelijk. De bron zegt dat Anderlecht er niet in geslaagd is om Lukasz Teodorczyk van de hand te doen en daardoor de nodige financiën mist. 
>> Lees verder

Mitrovic naar Las Palmas? (31-01-2018)
Het worden nog spannende uren op Neerpede. Volgens HLN trekt Mitrovic naar Las Palmas in plaats van Anderlecht. Met de situatie van Slimani zou het dus niets te maken hebben. Wordt ongetwijfeld vervolgd. 
>> Lees verder

Okaka in plaats van Mitrovic? (31-01-2018)
Don't shoot the messenger(s). Maar volgens HLN is Stefano Okaka in beeld om de nieuwe spits van Anderlecht te worden. Niet toevallig omdat Mogi Bayat twee voeten tussen de deur heeft bij Wattford. Herman "ik ga mij smijten" Van Holsbeeck heeft nog een dik uur om het één en ander te realiseren.
>> Lees verder

Mitrovic vindt onderdak bij Fulham (01-02-2018)
Nadat zijn transfer naar Anderlecht op de valreep afketste, heeft Aleksandar Mitrovic toch nog een nieuwe club gevonden. De spits wordt tot het einde van het seizoen door Newcastle uitgeleend aan Fulham. Fulham staat zesde in de Engelse tweede afdeling en strijdt volop voor promotie.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.