Anderlecht strikt Morioka van Waasland-Beveren

30-1-2018 23:25:30 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

De transfer van Ryota Morioka naar Anderlecht is in kannen en kruiken. De Japanner van Waasland-Beveren heeft een contract voor 3,5 jaar ondertekend in het Astridpark.Ryota Morioka was pas sinds begin ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Waasland-Beveren wil Roef in ruil voor Morioka (30-01-2018)
Het Laatste Nieuws schrijft vanmorgen dat Waasland-Beveren een eerste bod op Ryoko Morioka heeft afgewezen. Anderlecht bood 2 miljoen euro, maar de Waaslanders willens minstens 500.000 euro meer. Ze hopen ook om Davy Roef, nu verhuurd, in de deal te kunnen betrekken.
>> Lees verder

Ongeveer drie miljoen voor Morioka (31-01-2018)
Ryota Morioka is een speler van RSC Anderlecht, zijn transferprijs zou rond de drie miljoen euro liggen waarmee hij de duurste uitgaande transfer wordt bij Waasland-Beveren. Daam Foulon zou in de deal betrokken zijn, en maakt nu al de overstap naar de Freethiel in plaats van komende zomer.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.