Anderlecht mag komst Mitrovic waarschijnlijk vergeten

30-1-2018 17:12:30 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

RSC Anderlecht is nog altijd op zoek naar een nieuwe spits. Het hoopte op de terugkeer van Aleksandar Mitrovic, maar die piste mag het waarschijnlijk verlaten.Mitrovic komt momenteel bij Newcastle United ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Mitrovic op weg naar Anderlecht (31-01-2018)
Aleksandar Mitrovic is op weg terug naar RSC Anderlecht. Er zou een akkoord gevonden zijn met Newcastle over een huur van zes maanden. Over een aankoopoptie wordt momenteel druk gediscussiëerd. 
>> Lees verder

Anderlecht heeft akkoord met Mitrovic (31-01-2018)
De terugkeer van Aleksandar Mitrovic naar Anderlecht is zo goed als rond. La Dernière Heure meldt dat de spits aan zijn naasten heeft laten weten dat hij een akkoord bereikt heeft met Anderlecht. Het is nu enkel wachten tot Newcastle de komst van Islam Slimani afrondt.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.