Anderlecht wil Morioko huren

30-1-2018 11:13:30 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Anderlecht is met Sofiane Hanni een belangrijke speler kwijtgeraakt, maar kent meteen een vervanger. Ryota Morioka moet hem doen vergeten. De Japanner traint echter gewoon mee bij Waasland-Beveren.Voorzitter ...

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Er is geen equivalent Anderlecht-Online artikel gevonden.


Gerelateerd nieuws

Anderlecht heeft akkoord met Morioka (29-01-2018)
En plots gaat het snel: Het Laatste Nieuws meldt nu ook dat Anderlecht een persoonlijk akkoord bereikt heeft met Ryoko Morioka van Waasland-Beveren. De Japanner heeft zijn club intussen verzocht om hem te laten vertrekken naar de landskampioen.
>> Lees verder

"Het wordt moeilijk om Morioka te houden" (29-01-2018)
In een reactie bij Sporza bevestigt Waasland-Beveren-voorzitter Dirk Huyck dat zijn speler Ryoko Morioka een persoonlijk akkoord heeft met Anderlecht. "Een akkoord tussen de clubs is er nog niet, maar het wordt moeilijk om hem te houden."
>> Lees verder

Waasland-Beveren wil Roef in ruil voor Morioka (30-01-2018)
Het Laatste Nieuws schrijft vanmorgen dat Waasland-Beveren een eerste bod op Ryoko Morioka heeft afgewezen. Anderlecht bood 2 miljoen euro, maar de Waaslanders willens minstens 500.000 euro meer. Ze hopen ook om Davy Roef, nu verhuurd, in de deal te kunnen betrekken.
>> Lees verder

Officieel: Morioka naar Anderlecht (30-01-2018)
Ryota Morioka komt dan toch naar Anderlecht. De 26-jarige offensieve middenvelder komt over van Waasland-Beveren. De Japanner tekende een contract voor 3,5 jaar. Over de transfersom is niets bekend.
>> Lees verder

Ongeveer drie miljoen voor Morioka (31-01-2018)
Ryota Morioka is een speler van RSC Anderlecht, zijn transferprijs zou rond de drie miljoen euro liggen waarmee hij de duurste uitgaande transfer wordt bij Waasland-Beveren. Daam Foulon zou in de deal betrokken zijn, en maakt nu al de overstap naar de Freethiel in plaats van komende zomer.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.