Ryota Morioka lijkt op weg naar Anderlecht

29-1-2018 17:16:29 - PurpleSpirit
PurpleSpirit & Anderlecht-Online: united as one

Waasland-Beveren-smaakmaker Ryota Morioka lijkt op weg naar Anderlecht. WB-voorzitter Dirk Huyck bevestigt bij Sporza dat de Japanner een persoonlijk akkoord heeft met de landskampioen. "Het wordt moeilijk ...

>> Lees verder

PurpleSpirit U las de intro van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Klik hierboven om het Anderlecht-Online artikel te lezen.


Gerelateerd nieuws

Anderlecht wil Hanni vervangen door Morioka (29-01-2018)
Anderlecht wil Sofiane Hanni nog verkopen en als vervanger Ryoka Morioka van Waasland-Beveren halen. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Het doel: extra cash verzamelen om een nieuwe topspits te halen.
>> Lees verder

"Het wordt moeilijk om Morioka te houden" (29-01-2018)
In een reactie bij Sporza bevestigt Waasland-Beveren-voorzitter Dirk Huyck dat zijn speler Ryoko Morioka een persoonlijk akkoord heeft met Anderlecht. "Een akkoord tussen de clubs is er nog niet, maar het wordt moeilijk om hem te houden."
>> Lees verder

Waasland-Beveren wil Roef in ruil voor Morioka (30-01-2018)
Het Laatste Nieuws schrijft vanmorgen dat Waasland-Beveren een eerste bod op Ryoko Morioka heeft afgewezen. Anderlecht bood 2 miljoen euro, maar de Waaslanders willens minstens 500.000 euro meer. Ze hopen ook om Davy Roef, nu verhuurd, in de deal te kunnen betrekken.
>> Lees verder

PurpleSpirit U las de eerste zinnen van een PurpleSpirit artikel. Anderlecht-Online & PurpleSpirit zijn united as one! Mogelijk bent u geïnteresseerd in gerelateerde artikels hierboven.